Conor Mcgregor: “Θα σε σπάσω όπως έσπασα το τζάμι στο λεωφορείο”

Η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του UFC 229 πραγματοποιήθηκε χθες στην Νέα Υόρκη κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό. Οι δύο αθλητές βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά μετά από τα επεισόδια πριν το UFC 223 και αντάλλαξαν προσβολές με τον Mcgregor, όπως αναμενόταν, να περνάει την περισσότερη ώρα με το μικρόφωνο.

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της χθεσινής συνέντευξης τύπου:

Mcgregor:

Γύρισα πίσω εξαιτίας της αγάπης μου για το άθλημα. Ήρθα για να βουλώσω αυτόν τον τύπο. Αυτόν τον μικρό αρουραίο, την μικρή νυφίτσα. Ένας μικρός άνδρας που μπορεί να είναι σκληρός μόνο αν έχει μαζί τους φίλους του. Γνώρισα πολλούς σαν αυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Ένας άνδρας που αν τον αντιμετωπίσεις μόνο του θα δειλιάσει και θα προσπαθήσει να ξεφύγει και αυτό είδατε και στο περιστατικό με το λεωφορείο. Χέστηκε μπροστά στους συμπατριώτες του. Πραγματικά θα ευχαριστηθώ να σπάσω το γυάλινο, ποντικίσιο σαγόνι του. 

Nurmagomedov:

Πρέπει να αγωνίζεσαι στην πυγμαχία μόνο γιατί δεν μπορείς να αγωνιστείς με παλαιστές υψηλού επιπέδου. Αγωνίζεσαι με μικρόσωμους αθλητές στην featherweight κατηγορία και αυτοί που ξέρουν πάλη σου δημιουργούν προβλήματα. Τι κάθεσαι και λες; Η πάλη σου είναι μηδενική. Θα σε καταστρέψω. 

Ο Conor Μcgreror είχε επιτεθεί στον πατέρα του Nurmagomedov μέσω των social media, αποκαλώντας τον δειλό και αναρτώντας μια φωτογραφία από το περιστατικό με την επίθεση στο λεωφορείο. Όταν ο Nurmagomedov ρωτήθηκε για τις προσβολές του Ιρλανδού απάντησε:

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η 6η Οκτωβρίου. Όταν κλείσει η πόρτα θα δούμε (τι θα γίνει). 

O Mcgregor απάντησε:

Οι Τσεστένοι ξέρουν τι εννοώ όταν αποκαλώ αυτόν τον άνθρωπο δειλό. Όταν αποκαλώ τον πατέρα του δειλό. Ο πατέρας του φωτογραφήθηκε με τον Kadyrov έξω από ένα τζαμί με τον Kadyrov. Έναν Τσετσένο δικτάτορα, έναν τρελό τύπο. Και ο πατέρας του Khabib έγραψε από κάτω: “Μαζί είμαστε πιο δυνατοί”. Είναι ψεύτικος σεβασμός από φόβο. Οι Τσετσένοι ξέρουν πως αν υπήρχε ευκαιρία, ο πατέρας του Khabib θα μαχαίρωνε αυτόν τον άνθρωπο στην πλάτη (τον Kadyrov) για να πάρει αυτός την εξουσία. Και αυτό είναι ένας δειλός, επειδή δείχνει ψεύτικο σεβασμό από φόβο. 

Numragomedov:

Δεν ξέρω τι του δίδαξε ο πατέρας του αλλά εμένα μου δίδαξε σεβασμό και να μην τα παρατάω ποτέ. Ξέρει πως μου αρέσει να μιλάω με τους αντιπάλους μου στο κλουβί και αυτό θα κάνω και με αυτόν. Θα του μιλάω και θα του δώσω μερικά μαθήματα. 

Όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει τον αγώνα να εξελίσσεται ο Mcgregor απάντησε:

Νομίζω σε ένα γύρο (θα έχει τελειώσει). Έχει γυάλινο σαγόνι. Οι Τσετσένοι, οι Τσετσένοι φίλοι μου, οι στρατιώτες, μου είπαν πως τα σαγόνια των Νταγκεστανών είναι σαν κοτόπουλων. Και τους πιστεύω γιατί μπορώ να ξεχωρίσω ένα γυάλινο σαγόνι όταν το δω. Έχω δει τον αδερφό του να πέφτει αναίσθητος σε άλλο promotion. Ξέρω πως φοβάται να χτυπηθεί και αν χτυπηθείς με εμένα είναι σαν να σε χτυπάει δίκαννο. Οπότε πιστεύω πως στον πρώτο γύρο (θα τελειώσει ο αγώνας). Αλλά έχω κάνει λάθος και παλιότερα. Οπότε προετοιμάζομαι για 5 γύρους. 

Έχω αγωνιστεί στην πυγμαχία και αγωνίζομαι και εδώ. Είμαι έτοιμος για τα πάντα. Αλλά αυτός ο τύπος είναι ένας παλιάτσος με γυάλινο σαγόνι. Θα τον σπάσω όπως έσπασε το γυαλί του λεωφορείου. Ο Θεός να τον ελεήσει στις 6 Οκτωβρίου. 

Nurmagomedov:

Νομίζω πως θα τον κουράσω και μετά θα παίξω μαζί του. Επειδή όταν κουράζεται, πάντα τα παρατάει. Πήγε στην πυγμαχία και τα παράτησε και έκανε tap και εκεί. Έχεις κάνει tap 4 φορές. Έχεις κάνει tap τέσσερις φορές. Κάνεις tap σαν κοτόπουλο. 

Mcgregor:

Ε και; Θα σε κάνω να κοπανήσεις το κεφάλι σου στο καναβάτσο μικρέ. 

Mcgregor:

Ευχαριστώ τον Ιησού Χριστό που αυτός ο άνδρας δεν είχε τα αρ@@δια να κατέβει από το λεωφορείο ή που δεν άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου γιατί πιστέψτε με, αν είχε ανοίξει η πόρτα τότε δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Αυτός θα ήταν σε φέρετρο και εγώ στην φυλακή.