Ο Γιάννης Φεζουλάι μιλάει για τον αγώνα του στο “The Battle” και την νέα του συνεργασία με την Betshop.gr

Ο Γιάννης Φεζουλάι επιβλήθηκε επί του  Branislav Grckarac με ομόφωνη απόφαση στο OPEN Championship Fight Show νωρίτερα μέσα στον μήνα με ομόφωνη απόφαση.

Με την νίκη του αυτή κατάφερε να γίνει πρωταθλητής σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις αφού κατέκτησε και την ζώνη της W.K.U στο Aliveri Dare to Fight τον περασμένο Αύγουστο.

Το ΚΟ επί του Hamdi Kuzgun στο Aliveri Dare to Fight

Στις 29 Απριλίου θα συμμετέχει στην τετράδα για την ζώνη της WKN Greece του The Battle όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μάριο Μπλάνα στον ημιτελικό.

Prizefighting: Στις 29 Απριλίου θα βρεθείς στο The Battle όπου θα αγωνιστείς στο τουρνουά της light heavyweight κατηγορίας. Ο πρώτος σου αντίπαλος θα είναι ο Μάριος Μπλάνας, ένας μαχητής που έχεις αντιμετωπίσει και έχεις νικήσει ήδη 2 φορές. Η κλήρωση θεωρείς πως σε βοηθάει στο να περάσεις στον τελικό;

Γιάννης Φεζουλάι: Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα ήταν αντίπαλός μου στον ημιτελικό. Όποιος και να τύχαινε να είναι ο αντίπαλός μου στην κλήρωση εγώ θα τον αντιμετώπιζα με τον ίδιο τρόπο. Όλοι οι αθλητές της τετράδας είναι μεγάλα ονόματα οπότε δεν θα είχε διαφορά η κλήρωση. Η προετοιμασία μου θα ήταν το ίδιο δυνατή.

Prizefighting:Έχεις αναφέρει πως θα σε ενδιέφερε ένας αγώνας στο ΜΜΑ. Θα ήσουν ανοιχτός σε μια προσφορά από κάποια διοργάνωση για να αγωνιστείς στο άθλημα; Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να αγωνίζεσαι στο ΜΜΑ παράλληλα με το kickboxing;

Γιάννης Φεζουλάι: Ναι και βέβαια θα ήθελα να παίξω ΜΜΑ σε κλουβί. Θα ήμουν ανοιχτός σε κάποια πρόταση.

Prizefighting: Ποια τα άμεσα αγωνιστικά σχέδιά σου μετά το τουρνουά της κατηγορίας;

Γιάννης Φεζουλάι: Δεν έχω κάποιο άμεσο σχέδιο για το τι θα κάνω μετά. Πάντως έχω προπονηθεί τόσο δυνατά και τόσο σωστά που σίγουρα θα κατακτήσω την ζώνη.

Prizefighting: Πως προέκυψε η συνεργασία σου με την Betshop.gr;

Γιάννης Φεζουλάι: Θα συνεργαστώ με την εταιρία Betshop.gr η οποία είναι μια πολύ μεγάλη Ελληνική στοιχηματική εταιρία. Η Betshop θα με χορηγεί στους επόμενους αγώνες μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω δίπλα μου μια εταιρία τέτοιου μεγέθους. Για μένα και για κάθε αθλητή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε χορηγούς αφού χρειαζόμαστε να έχουμε την δυνατότητα να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στους αγώνες μας. Αυτή η συνεργασία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόδοσή μου στο μέλλον και θα ξεκινήσω από το “the Battle”.