Ξανά πρωταθλητής ο Jon Jones με ΤΚΟ επί του Gustaffson (Video)

 

Ο Jon Jones ανέκτησε την ζώνη της light heavyweight κατηγορίας μετά από την δεύτερη νίκη του επί του Alexander Gustaffson τα ξημερώματα.

Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε δυνατά και για τους δύο αθλητές με τον Jones να επιχειρεί 2 takedown τα οποία αποσιώπησε ο Σουηδός. Οι δύο μαχητές αντάλλαξαν αρκετά λακτίσματα ενώ ο Jones κατάφερε να περάσει ένα βαρύ αγκώνα στα μισά του γύρου και στην συνέχεια ένα front kick που προβλημάτισε στιγμιαία τον αντίπαλό του. Ο Jones επιχείρησε ακόμα ένα takedown αλλά υποχώρησε καθώς ο Gustaffson φάνηκε κλειδώνει μια γκιλοτίνα ενώ στην συνέχεια βρήκε στόχο με ένα round kick στο σώμα.

Ο “Bones” συνέχιζε να σημαδεύει το σώμα του Gustaffson Με λακτίσματα και στον δεύτερο γύρο με τον “Mauler” να δυσκολεύεται να κλείσει την απόσταση. Ένα eye poke από τον Gustaffson ανάγκασε τον γιατρό να διακόψει την δράση και τον διαιτητή να κάνει παρατηρήσεις στους δύο αθλητές αφού και ο Jones άνοιγε συχνά τα δάχτυλά του κοντά στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Ο Gus πέρασε ένα αριστερό κροσέ με τον Jones να χτυπάει με ένα αριστερό low kick στο μπροστινό πόδι. Ακόμα ένα αγκώνας για τον Jones ακολουθήθηκε από σύντομο clinch και ένα uppercut στο σώμα από τον πρώην πρωταθλητή.

Το τέλος του αγώνα ήρθε στον τρίτο γύρο, όταν ο Jones επιχείρησε και πέτυχε ένα takedown στην μέση του οκταγώνου. Ο “Bones” πέρασε αρκετούς αγκώνες και στην συνέχεια μετακινήθηκε από την την half guard στον πλευρικό έλεγχο όπου και συνέχισε να βρίσκει στόχο με αγκώνες στο κεφάλι του αντιπάλου του. Ο Jones πήρε την πλάτη του Σουηδού λίγο αργότερα και ξεκίνησε ένα ground and pound που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.