Νίκη με ΤΚΟ για τον Junior Dos Santos επί του Tai Tuivasa (Video)

O Junior Dos Santos σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του τα ξημερώματα ενάντια στον ανερχόμενο heavyweight Tai Tuivasa.

Ο Dos Santos διατήρησε την εξωτερική γωνία από την αρχή του αγώνα καθώς ο Tuivasa προσπαθούσε να εισέλθει κοντά και να πιέσει με κοντινά χτυπήματα. Ο “Cigano” κατάφερε να βρει στόχο με ένα κοντινό ίσιο στα μισά του πρώτου γύρου ενώ λίγο αργότερα αστόχησε με ένα spinning back kick που πέρασε πάνω από το κεφάλι του Tuivasa. O Tuivasa κατάφερε να περάσει ένα δεξί κροσέ μετά από ένα clinch στα τέλη του γύρου ενώ προβλημάτισε τον Βραζιλιάνο με ένα συνδυασμό μετά από ακόμα ένα clinch κόντρα στο πλέγμα.

Ο Tuivasa συνέχισε και κυνηγάει το clinch και στον δεύτερο γύρο και προσπαθούσε να πετύχει βαριά χτυπήματα πριν απομακρυνθεί από τον αντίπαλό του. Σε μία ακόμα προσπάθεια του Tuivasa να εισέλθει κοντά, ο Dos Santos κατάφερε να περάσει ένα αριστερό κροσέ που ζάλισε τον αντίπαλό του και στην συνέχεια τον έστειλε στο καναβάτσο με ένα εύστοχο δεξί κροσέ. Ο Tuivasa βρέθηκε στο καναβάτσο όπου ο Dos Santos ακολούθησε και τελείωσε την αναμέτρηση μετά από σύντομο ground and pound.