Επιστρέφει ο Yodsanklai Fairtex και θέλει αγώνα με τον Buakaw

Ο Yodsanklai Fairtex μίλησε στο κανάλι του Kunlun Fights και δήλωσε πως σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο θρυλικός Thai-boxer είχε αποσυρθεί τον περασμένο Ιούνιο εξαιτίας ενός τραυματισμού ο οποίος του προκαλούσε πόνους ακόμα και κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να έχει βελτιωθεί.

Η μετάφραση από τα κινέζικα στα αγγλικά είναι κακή αλλά ο Fairtex φαίνεται να λέει:

Εξαιτίας του πόνου δεν ήξερα αν θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και για αυτό πήρα την απόφαση να αποσυρθώ τόσο ξαφνικά. Η ανάρρωση μου πηγαίνει καλά και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι. Επειδή έχω υπογράψει με την IVY group, ο επόμενός μου αγώνας θα είναι στο Kunlun. Αν υπάρξει κάποιος αγώνας στο Kunlun θα αγωνιστώ σίγουρα. 

O Ταιλανδός ρωτήθηκε επίσης για την πιθανότατα να αγωνιστεί ενάντια στον, έτερο θρύλο του αθλήματος, Buakaw. Σύμφωνα με τις φήμες, ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί εντός του έτους αλλά η απόσυρση του Fairtex διέκοψε τα σχέδια των διοργανωτών:

Και βέβαια θα αγωνιστούμε μεταξύ μας αλλά όχι σύντομα. Η MAS είχε κανονίσει τον αγώνα αλλά εξαιτίας του τραυματισμού μου δεν προχωρήσαμε. Τώρα όμως η κατάστασή μου βελτιώνεται συνεχώς οπότε αν η IWE και η MAS έρθουν σε συμφωνία, ελπίζω να έχω την ευκαιρία (να αγωνιστώ εναντίον του).

Ολόκληρη η συνέντευξη: