Ακριτίδης: “Θέλω rematch με τον Βετσάνι στο MCP 10”

O Βαλέριος Ακριτίδης αγωνίστηκε στο MCP 9 όπου και αντιμετώπισε τον Κλαούντιο Βετσάνι με τον δεύτερο να παίρνει την νίκη με ομόφωνη απόφαση μετά από 3 γύρους.

Ο Ακριτίδης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα και σύμφωνα με πληροφορίες του Prizefighting ζήτησε άμεσο rematch από τους διοργανωτές. Ο Βασίλης Νικολακόπουλος συνομίλησε με τον αθλητή σχετικά με το θέμα.

Βασίλης Νικολακόπουλος: Βαλέριε καλησπέρα. Ένας μήνας έχει περάσει από το MCP 9. Πες μας που σε βρίσκουμε ; Σε κλουβί ή σε γήπεδο;

Βαλέριος Ακριτίδης: Σε γήπεδο…στο κλουβί θα ξαναβρεθούμε στο MCP 10.

 

B.N: Είχες ένα σκληρό αγώνα στο MCP. Πες μας τώρα που έχει περάσει καιρός, πως βλέπεις τον αγώνα σου;

Β.Α.: Όσο αφορά την πλευρά μου δεν ήταν καθόλου σκληρός…Γιατί απλά είτε με χτυπούσε είτε όχι δεν ένιωθα τίποτα απολύτως!!!

 

B.N: Ο προπονητής του Vecani δήλωσε ότι κάποιο φωτογραφικό υλικό δεν αντικατόπτρισε την αλήθεια στην μάχη σας και προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις. Πως τα βλέπεις όλα αυτά;

Β.Α.: Το πρώτο πράγμα που με έμαθε ο πατέρας μου..ήταν να σέβομαι από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο…Με όλο τον σεβασμό προς τον προπονητή του Veccani αλλά αυτά που έγραψε με προσβάλουν…ντρέπομαι ειλικρινά για τής δηλώσεις πού έκανε διότι ο μόνος άνθρωπος που με έδερνε ήταν η μάνα μου…

Ο αθλητής τού με χάιδευε να του πείτε …και αυτό ότι 3 γύρους έτρωγα ξύλο, αυτό τον μειώνει πολύ…Γιατί μάλλον ήταν σε άλλη διοργάνωση και δεν έβλεπε τον αγώνα του αθλητή τού…Και το δηλώνω δημόσια εφόσον όπως δήλωσε ο προπονητής τού Veccani πως έτρωγα 3 γύρους ξύλο…τούς θέλω στο MCP 10 να με δείρουν άλλους 3 γύρους…Και δεν πιστεύω να φοβούνται έναν ποδοσφαιριστή που κάνει όλο τον χρόνο ενάμιση μήνα προπόνηση και παίζει αγώνες…ενώ αυτή είναι επαγγελματίες αθλητές και ασχολούνται όλο το χρόνο…Μόνο κέρδος θα έχει από μένα να παίζει σε λαό με 2 χιλιάδες κόσμο και θα ακουστεί και πιο πολύ…και λοιπόν περιμένω πως και πως να έρθει και να με δείρει άλλους 3 γύρους!!!

 

B.N: Αισθάνεσαι πως αδικήθηκες από το αποτέλεσμα; Γιατί; Ζήτησες rematch;  Ποια η απάντηση του αντιπάλου;

Β.Α.: Δεν ζητάω νίκη…αλά αυτό πού θα ήταν δίκαιο είναι η ισοπαλία ή έξτρα round…τα άλλα θα τα πω μέσα στο οκτάγωνο εφόσον δεχτούν την ρεβάνς…αλλά αυτή την φορά να είστε σίγουροι πως θα δείτε τον ποδοσφαιριστή που ξέρετε στους προηγούμενους αγώνες…διότι δεν θα παιχτούν 3 γύροι, θα είναι 1 γύρος και όποιος αντέξει!!! Και δεν πιστεύω να φοβούνται έναν ποδοσφαιριστή…περιμένω πως και πως να έρθουν να μου δώσουν 3 γύρους ξύλο!!!