Κλείνει η συμφωνία για το rematch μεταξύ του GGG και του Alvarez

Όπως όλα δείχνουν, οι Gennady Golovkin και Canelo Alvarez θα βρεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά. Οι δύο πυγμάχοι συναντήθηκαν σε έναν πολυαναμενόμενο αγώνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και η ισοπαλία στην οποία κατέληξαν πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς του αθλήματος.

Ο promoter του GGG, Τοm Loeffler, μίλησε στο ESPN σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων:

Βρισκόμαστε ακόμα σε συζητήσεις και μίλησα με τον (πρόεδρο της Golden Boy Promotions) Εric Gomez πριν από 10 λεπτά για να δουλέψουμε στην συμφωνία. Προσπαθούμε αμφότεροι να κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις. Το πιο λογικό θα ήταν να στοχεύσουμε για την 5η Μαΐου

Ο Eric Gomez επιβεβαίωσε την καλή πορεία των διαπραγματεύσεων και δήλωσε πως το promotion ήδη ψάχνει το στάδιο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με επικρατέστερη την Las Vegas T-Mobile Arena αν και εξετάζουν και άλλες τοποθεσίες (Τέξας, Νέα Υόρκη).

Με δεδομένο πως ο προηγούμενος αγώνας παρήγαγε 27 εκατομμύρια δολάρια από τα έσοδα των εισιτηρίων και πούλησε περίπου 1.3 εκατομμύρια pay-per-views, αρκετές πολιτείες και στάδια θα ενδιαφερθούν να φιλοξενήσουν το rematch.