Φήμες για Corey Anderson vs. Ilir Latifi στο UFC 232

Σύμφωνα με το Σουηδικό site, Kimura, ο αγώνας μεταξύ του Corey Anderson και του Ilir Latifi Θα πλαισιώσει την κάρτα του UFC 232, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται το title fight μεταξύ της Amanda Nunez και της Cris Cyborg.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο light heavyweight θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη της κατηγορίας, καθώς η μετακίνηση του DC στην heavyweight και η απουσία του Jon Jones έχουν προκαλέσει ερωτήματα για το τι μέλει γενέσθαι.

Ο Latifi προέρχεται από την νίκη του επί του Ovince Saint-Preux και θα αγωνιζόταν ενάντια στον Glover Texeira αλλά ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τον σημαντικότερο αγώνα της μέχρι τώρα καριέρας του. Το UFC αντικατέστησε τον Αλβανό με τον Corey Anderson, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία και επικράτησε επί του βραζιλιάνου με ομόφωνη απόφαση.

O Anderson έχει σημειώσει 11 νίκες και 4 ήττες στην μέχρι τώρα καριέρα του ενώ δέχτηκε 2 συνεχόμενα ΚΟ από του Manuwa και OSP, προτού επανέλθει στην επιτυχίες με τις νίκες του επί των Cummings και Texeira.

Ο Latifi έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς έχει καταφέρει να τελειώσει τους 6 από τους 10 αγώνες του στο UFC. Ο «Sledgehammer» έχει ηττηθεί 3 φορές στην μέχρι τώρα πορεία του στο promotion από τους Mousasi (ομόφωνη απόφαση), Bader και Blachowicz (ΚΟ και ΤΚΟ αντίστοιχα).