Τσακωμός μεταξύ Werdum και Covington – o Werdum πέταξε μπούμερανγκ

Ο Colby Covington εμφανίζεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο για εξωαγωνιστικούς λόγους αφού χθες φαίνεται να είχε ένα βίαιο επεισόδιο με τον Fabricio Werdum. Ο Convington έχει προκαλέσει την μήνη των βραζιλιάνων οπαδών και μαχητών μετά τα υβριστικά σχόλια που έκανε όταν κέρδισε τον Damien Maia τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Werdum, ο οποίος επίσης τείνει να εμπλέκεται σε αψιμαχίες εκτός οκταγώνου, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Convington στην Αυστραλία και μετά από μια λεκτική αντιπαράθεση του πέταξε ένα μπούμερανγκ, το οποίο έτυχε να κρατάει στα χέρια του.

O Convington στην συνέχεια ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram άλλο ένα βίντεο από το περιστατικό κατά το οποίο επιτίθεται λεκτικά στον βραζιλιάνο λέγοντας μεταξύ άλλων:

Κοιτάξτε αυτόν τον κλόουν. Είσαι ένας γ@@@νος κλόουν Farbricio Werdum, Τι θες ρε; Mε χτύπησες στο πρόσωπο. Θες να με ξαναχτυπήσεις μ@@@α; Νομίζεις πως είσαι σκληρός; Γα@@@ται η Βραζιλία. Είστε ένα μάτσο βρώμικα ζώα.

 

To UFC εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωσε πως θα διερευνήσει το θέμα και θα αποφασίσει αν θα πάρει μέτρα επί του θέματος.