Τραυματίας ο Fergunson, στην θέση του ο Max Holloway στο UFC 223

Για τέταρτη φορά, ο αγώνας μεταξύ του Khabib Nurmagomedov και του Tony Fergunson ακυρώνεται και μάλιστα κατά την fight week.

Ο Fergunson ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα post στο οποίο δήλωσε πως τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο UFC 223.

Ο Dana White μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε πως ο interim πρωταθλητής θα χρειαστεί χειρουργείο αφού «ξεκόλλησε τον έξω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του». Ο White συνέχισε λέγοντας πως ο αγώνας τίτλου στο UFC 223 θα πραγματοποιηθεί αφού ο Max Holloway δέχτηκε να ανέβει κατηγορία και να αντιμετωπίσει τον Nurmagomedov.

Ο Holloway, ο οποίος είναι και πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας, είχε στο παρελθόν δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε ένας αγώνας με τον Νταγκεστανό και πως δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην lightweight.

O White συμπλήρωσε πως ο νικητής του αγώνα θα κατακτήσει την κανονική ζώνη της κατηγορίας:

Με το που θα μπουν στο ρίνγκ και δώσουν την πρώτη γροθιά, ο αγώνας θα είναι για τον τίτλο. Όποιος κερδίσει θα κερδίσει τον τίτλο και θα δούμε τι θα γίνει με τον Conor τους επόμενους μήνες. Ξέρω πως εξέφρασε κάποιο ενδιαφέρον να αγωνιστεί τον Σεπτέμβρη.