Τραυματίας ο Μέρμιγκας, άκυρος ο αγώνας με τον Μπασάρ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέφανου Στεφανίδη, προπονητή του Νίκου Μέρμιγκα, ο πρωταθλητής της middleweight κατηγορίας του MCP δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ενάντια στον Γιάννη Μπασάρ στο επερχόμενο MCP 9.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ STEFANIDIS TEAM

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΥΠΕΣΤΕΙ ΒΑΡΥ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ BACHAR ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ MCP, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ
STEFANIDIS TEAM

Ο Μέρμιγκας αγωνίστηκε τελευταία φορά στο MCP 7 όπου και επικράτησε επί του Γιάννη Παλαιολόγου στον πρώτο γύρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά ο Μπασάρ θα αγωνιστεί στην κάρτα ενάντια σε άλλο αντίπαλο και αναμένονται περισσότερα σύντομα.