Το Bellator ανακοίνωσε τουρνουά με «Venom» Paige,Daley, Douglas Lima και Koreshkov

Καθώς το τουρνουά για την heavyweight κατηγορία του Bellator φτάνει στα τελικά στάδια, το promotion ανακοίνωσε ένα ακόμα τουρνουά 8 αθλητών, αυτήν την φορά για τον τίτλο της welterweight κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί όλοι οι μαχητές που θα συμμετέχουν αλλά, σύμφωνα με τους LA Times, ο Michael «Venom» Paige, ο Paul Daley ο Douglas Lima και ο Andrey Koreshkov θα είναι μερικοί από τους αθλητές που θα αγωνιστούν για τον τίτλο.

Στο τουρνουά θα συμμετέχει και ο νυν πρωταθλητής, Rory McDonald, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Gerard Mousasi για τον τίτλο της Middleweight κατηγορίας. Ο McDonald θα ενταχθεί και ο ίδιος στο τουρνουά το 2019 αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπει σε διαδικασία να αγωνιστεί με τους υπόλοιπους ή αν ο νικητής της οκτάδας θα τον αντιμετωπίσει για τον τίτλο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα Mousasi vs. McDonald ενώ στην ίδια κάρτα αγώνων θα βρίσκεται και το τέταρτο match μεταξύ του «Rampage» Jackson και του Wanderlei Silva.