Τον Jon Jones στην heavyweight θέλει ο Anthony «Rumble» Johnson

Ο Anthony Johnson αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017, μετά από την δεύτερη ήττα του από τον Daniel Cormier.

Ο Cormier είναι ο μοναδικός αθλητής που κατάφερε να νικήσει τον «Rumble» στην lhw κατηγορία καθώς κέρδισε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του με ΚΟ με τον Phil Davis να είναι ο μοναδικός που κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα στους κριτές.

Ο manager του Johnson, Ali Abdelaziz, μίλησε στο show του Ariel Helwani και δήλωσε πως ο πελάτης του θα επανέλθει για έναν αγώνα ενάντια στον Jones.

Μίλησα με τον Rumble την περασμένη εβδομάδα. Είπε πως αν ο Jones νικήσει τον DC στην heavyweight θέλει να επιστρέψει γιατί είναι ο μοναδικός αγώνας που θα τον έκανε να γυρίσει.

Ο Anthony είναι 285 λίβρες αυτήν την στιγμή (129 κιλά) και θέλει να επιστρέψει σαν heavyweight αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει λίγο διαφορετικά. Δεν μπορεί να γυρίσει πίσω έτσι απλά. Του λείπει το άθλημα και θέλει κάποιον σαν τον Jon Jones.

Τώρα διασκεδάζει κάνοντας bodybuilding. Είναι στο άθλημα εδώ και πολύ καιρό και αφήνει το σώμα του να ξεκουραστεί. Θα αγωνιστεί και πάλι σίγουρα. 

 

Ο «Rumble» θα αγωνιζόταν ενάντια στον Jones στο UFC 187 αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε εξαιτίας των νομικών προβλημάτων του τότε πρωταθλητή Jones, ο οποίος είχε εμπλακεί σε τροχαίο και είχε εγκαταλείψει τον χώρο του ατυχήματος. Την θέση του πήρε ο Daniel Cormier ο οποίο επικράτησε επί του Johnson με rear-naked choke στον τρίτο γύρο.

Ο Johnson έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην heavyweight κατηγορία με την μεγαλύτερη επιτυχία του να έρχεται ενάντια στον Andrei Arlovski τον οποίο νίκησε με ομόφωνη απόφαση στο WSOF.