ΤΚΟ για τον Thiago Santos ενάντια στον Blachowicz σε έναν σκληρό αγώνα (VIDEO)

Την πιο σημαντική νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του πέτυχε ο Thiago Santos ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με ΤΚΟ ενάντια στον Jan Blachowicz.

Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν δυνατά και αντάλλαξαν βαριά low kicks στον πρώτο γύρο. Ο Blachowicz προσπάθησε επαλειμμένα να βρει στόχο με το jab του και το κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις ενώ ο Santos συνέχισε να συγκεντρώνεται στα λακτίσματά του ενώ πέρασε και ένα βαρύ δεξί hook counter λίγο πριν το τέλος του γύρου.

Ο Blachowicz ανέβασε τον ρυθμό του στον δεύτερο γύρο και πέρασε ένα καθαρό overhand αλλά ο Santos συνέχισε να βρίσκει στόχο με βαριά low kicks παρά τις προσπάθειες του Blachowicz να πετύχει κάτι σημαντικό με το jab του. Ο Blachowicz προσπάθησε να απαντήσει στα λακτίσματα του Santos με αντίστοιχα δικά του προς το τέλος του γύρου και οι δύο αθλητές ενεπλάκησαν και πάλι σε μια συνεχή ανταλλαγή low kicks μέχρι το καμπανάκι της λήξης.

Ο τρίτος γύρος έμελλε να είναι και ο τελευταίος του αγώνα καθώς ο Blachowicz προσπάθησε να κλείσει την απόσταση απότομα, επιχειρώντας μια επίθεση με μακρινά χτυπήματα. Ο Santos κινήθηκε προς τα πίσω και βρήκε στόχο με ένα δεξί κροσέ που ζάλισε τον αντίπαλό του και ένα αριστερό που τον έστειλε στο καναβάτσο. Ο Santos ακολούθησε τον Blachowicz στο έδαφος και συνέχισε με gnp αναγκάζοντας τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα.