Στο ONE Super Series ο Στέργιος Μίκκιος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργάνωσης, ο Στέργιος Μίκκιος υπέγραψε και θα αγωνιστεί στο ONE Super Series. Το Super Series θα αποτελεί παρακλάδι του promotion και θα φιλοξενεί αγώνες μεταξύ διαφορετικών στυλ όρθιας μάχης όπως Muay Thai, kickboxing, karate, taekwondo, Kung Fu, wushu, sanda, silat, lethwei και άλλα. Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί στην Μανίλα των Φιλιππίνων στις 20 Απριλίου.

Ο πρόεδρος του ταχύτατα αναπτυσσόμενου ONE, Chatri Sityodtong, δήλωσε:

To ΟΝΕ Championship, το σπίτι των πολεμικών τεχνών, με περηφάνια σας φέρνει τους καλύτερους striker στον κόσμο οι οποίοι θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στο ONE Super Series. Οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν την απόλυτη ελίτ των πολεμικών τεχνών όρθιας μάχης καθώς οι αθλητές θα συγκρούονται στην μεγαλύτερη σκηνή παγκοσμίως. Το ONE Championship είναι το μόνο promotion που συγκεντρώνει όλα τα μαχητικά στυλ και με την προσθήκη του ONE Super Series, το ONE Championship θα γίνει το μεγαλύτερο promotion μαχητικών αθλημάτων του πλανήτη. 

Ο Μίκκιος έχει αγωνιστεί στις Η.Π.Α. και στην Ταιλάνδη όπου και έχει λάβει μέρος στο MAX Muay Thai το οποίο πραγματοποιεί αγώνες thai-boxing με γάντια ΜΜΑ.

Το promotion ανακοίνωσε την προσθήκη του Μίκκιου ενώ έχει ήδη στο δυναμικό του αθλητές όπως τους Yodsaenklai Fairtex, Petchboonchu FA Group, Nong-O Gaiyanghadao, Sam-A Gaiyanghadao, Singtongnoi Por Telakun, Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke, Sagetdao Petpayathai, Kwankhao Mor. Rattanabandit, Yodcherry Sityodtong, αλλά και τους Giorgio Petrosyan, Fabio Pinca, Alain Ngalani, Regian Eersel, Sergej Masloboje και άλλους.