Στο Kasai Pro 5 o Κωνσταντίνος Χιουτάκος

Ο Κωνσταντίνος Χιουτάκος θα αγωνιστεί στο επερχόμενο KASAI Pro 5 στις 6 Απριλίου.

Ο Χιουτάκος, ο οποίος βρίσκεται και προπονείται στην Νέα Υόρκη επί της παρούσης, έλαβε μέρος στο Elite Grappling Championship όπου και κατάφερε να επικρατήσει με 3 υποταγές σε αντίστοιχους αγώνες, κατακτώντας μια θέση στο KASAI του επόμενου μήνα.

Ο αθλητής δήλωσε μέσω των social media:

Can’t describe it with words!!! Came here just for fun and experience… To test myself…. The outcome was to submit all of my opponents, under 2:30 minutes of regulation and win a spot in @kasaigrappling pro 5 here in New York 6 of April in the most prestigious Brazilian jiu-jitsu professional tournament in the world!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με στηρίζει από την πρώτη στιγμή και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ να παλέψω και να πάρω μια τέτοια ευκαιρία! Ευχαριστώ επίσης την ομάδα μου στην Αθήνα GKTEAM – Submission Academy για την θετική ενέργεια και όλη την υποστήριξη που μου δίνει κάθε φορά, τους προπονητές μου στην Ελλάδα @george_kakanatsas @mohsen_paryae και όλα τα παιδιά που έκατσαν χθες να με δουν live ή και απλά να μου στείλουν ένα μήνυμα !! Όσο για το τέλος άφησα την ομάδα του @laertion.performance που χωρίς αυτούς ίσως να μην είχα ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς που με ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό και να μην είχα καταφέρει να αγωνιστώ σήμερα όσο και τον άνθρωπο που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έφερε σε επαφή μαζί τους την πρώτη φορά, Πάνο ξέρεις εσύ, ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!


Αντίπαλος του Χιουτάκου θα είναι ο Αμερικανός Jon Potts, ο οποίος έχει ήδη σημειώσει 3 εμφανίσεις στο KASAI και 4 στο RISE.