Στις 8 Ιουνίου το IBJJF Athens International Open

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα κάνει η Ελληνική κοινότητα του bjj καθώς στις 8 Ιουνίου η Αθήνα θα φιλοξενήσει το International Open της IBJJF.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη Χατζηιακώβου.

Στόχος Δεκαετίας είναι σχεδόν προς ολοκλήρωση. Επειδή ο Δρόμος είναι μακρύς ακόμα και πολλά μπορεί να γίνουν δεν ήθελα να κάνω από τόσο νωρίς αυτό το ποστ. Όμως αργά η γρήγορα θα το βλέπατε έτσι λοιπόν αυτή είναι και η 1η επίσημη ενημέρωση.

-Πριν από περίπου 10 χρόνια όταν είχαμε πρωτοξεκινήσει τις διοργανώσεις αγώνων Bjj, ο τελικός στόχος ήταν αυτό που βλέπεται αυτή την στιγμή. Και ήταν και ένας από τους λόγους που ξεκίνησα όλες αυτές τις διαδικασίες μαζί με τον David Dimopoulos Said δίνοντας αυτή την υπόσχεση «ότι θα ΓΙΝΕΙ». Πολλά εμπόδια στην διαδρομή πολλοί «καλοθελητές» φυσικά, που δεν λείπουν από κανένα χώρο και σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Παρόλα αυτα έρχεται το πλήρωμα του Χρόνου και ένα από τα Όνειρα που είχα προσωπικά όλο αυτό το διάστημα σαν BJJer πλέον αρχίζει να μετατρέπεται σε πραγματικότητα. 


-Το BJJ στην χώρα μας ειδικά τα τελευταία χρονια έχει μια μεγάλη και ραγδαία ανάπτυξη, οι καινούργιοι (που είναι η πλειοψηφία ίσως) σίγουρα δεν θα μπορούν να κατανοήσουν το μέγεθος αυτής της εξέλιξης… οι Παλιοί Ξέρουν και θυμούνται τις εποχές που κάναμε αγώνες σε υπόγεια, σε σχολές 30-50 άτομα στην καλύτερη, με παζλ για ταπί, χωρίς τηλεοράσεις χωρίς smoothcomps χωρίς τίποτα. 


-Πλέον ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς…
-Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήταν μαζί μας από την αρχή μέχρι σήμερα από αρκετές ομάδες BJJ που πίστεψαν και έκαναν το παν για να βοηθήσουν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν, βάζοντας πρώτα την τέχνη μας παρά το προσωπικό τους όφελος. 


Η Επιμονή και Υπομονή κάποια στιγμή Ανταμοίβονται. Σας ευχαριστώ.
Συνεχίζουμε🔥
IBJJF Athens International Open✌️

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.