Στις 6 Δεκεμβρίου το επαγγελματικό ντεμπούτο του Τριαντάφυλλου Μαβίδη στις Η.Π.Α.

Ο Τριαντάφυλλος Μαβίδης, ο οποίος διαμένει και προπονείται εδώ και μερικούς μήνες στις Η.Π.Α., θα πραγματοποιήσει τον πρώτο του επίσημο επαγγελματικό αγώνα στην χώρα στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Μαβίδης είναι μέλος της ομάδας του γυμναστηρίου «Phenomenal Boxing» της οποίας ηγείται ο Θανάσης Μιχαλούδης. Συναθλητής του  Καβαλιώτη πυγμάχου είναι ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο, επικρατώντας με ΚΟ επί του Chukka Willis.

Το prizefighting.gr επικοινώνησε με τον νεαρό αθλητή και συζήτησε για την πρότερη πορεία του στα μαχητικά αθλήματα και για την μετάβασή του στις Η.Π.Α.

Τριαντάφυλλε, πες μας μερικά πράγματα για την αθλητική σου πορεία όσο βρισκόσουν ακόμα στην Ελλάδα.

Ξεκίνησα το κικ μπόξινγκ-πυγμαχία στα 13 μου ασχολήθηκα τα δυο πρώτα σαν χομπίστας, αργότερα αρχές 2010 έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα. Έχω διακρίσεις στην ερασιτεχνική πυγμαχία 2ος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων , και 1ος σε διεθνές τουρνουά στην Κύπρο, έπειτα ασχολήθηκα μόνο με το κικ μπόξινγκ καθαρά ήρθα 1ος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ δυο φορές και 1ος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA, αργότερα έδωσα περισσότερο βάση στο επαγγελματικό κικ μπόξινγκ έπαιξα 10 αγώνες 0 ήττες μέσα σ’ αυτούς και η τετράδα στο Urban Fighters, έκλεισα τα επαγγελματικά παιχνίδια με τον αγώνα στην Καβάλα 21 ιουνιου 2017 με έναν δυνατό αντίπαλο, τον Αλέξανδρο Γκερεκο, ο οποίος τελείωσε με διακοπή στον δεύτερο γύρο. Προπονητής μου στην Ελλάδα ήταν ο Χατζησάββας Λαζαρος και η σχολή ονομάζεται Μονομαχοι Καβάλας.

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Θανάση Μιχαλούδη και η μετακίνησή σου στις Η.Π.Α;

Την περίοδο εκείνη ο Θανάσης Μιχαλουδης αναζητούσε Έλληνες αθλητές για να ασχοληθούν με την επαγγελματική πυγμαχία στις Η.Π.Α έτσι έστειλα βιογραφικό και ακολούθησα όλοι την διαδικασία επιλογής , έπειτα έπαιξα σπάρινγκ με άλλους αθλητές στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του Θανάση Μιχαλούδη και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από Αμερική και ενημερώθηκα ότι είμαι ένα από τα δυο άτομα που επιλέχθηκαν για να ακολουθήσουν αυτό το όνειρο!

Ποιο είναι το τυπικό σου πρόγραμμα σε μια τυπική μέρα στις Η.Π.Α;

Η μέρα μου ξεκινάει νωρίς το πρωί διότι η διατροφή μου και οι προπονήσεις μου πρέπει να τηρούνται με μεγάλη ακρίβεια. Κάνω 2ο με 3ης προπονήσεις την μέρα οι οποίες περιλαμβάνουν φυσική κατάσταση , ενδυνάμωση, τεχνικές πυγμαχίας-σπάρινγκ.

Ο Μαβίδης θα αγωνιστεί στις 6 Δεκεμβρίου και στην ίδια κάρτα με τον συναθλητή του, Ανδρέα Κατζουράκη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος ή πόσους γύρους θα διαρκέσει ο αγώνας και αναμένονται περισσότερα σύντομα.