Στην Ελλάδα ο Jacob «Stitch» Duran για το World Hand Wrapping Crampionship

O Jacob «Stitch» Duran θα επισκεφθεί την χώρα μας στο πλαίσιο του World Hand Wrapping Championship. Το δελτίο τύπου του διοργανωτή, Μιχάλη Σιούλη:

Στην Ελλάδα ο Jacob «Stitch» Duran με την elite των Cutmen.

Ένα meeting – διαγωνισμός παγκόσμιας εμβέλειας θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου 2018, στην Αθήνα (Ελλάδα), το World Hand Wrapping Championship, υπό την αιγίδα της International Cutman Assosiation (ICA).

Oι καλύτεροι-ες και διασημότεροι-ες Cutmen/women από κάθε χώρα του κόσμου, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην Αθήνα σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα για το καλύτερο handwrapping.

Ανάμεσα στους παρόντες ο Jacob Stitch Duran, o καλύτερος και διασημότερος Cutman στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως. Πολλά χρόνια leader Cutman του UFC και τώρα του Bellator, πρωταγωνιστεί στην ταινία Creed με τον Συλβέστρ Σταλόνε, έχει χρόνια συνεργασία με τους αδερφούς  klitschko και η παρουσία του σε κάθε χώρα, προκαλεί τεράστιο γεγονός.

Ο Ιταλός πρόεδρος της ICA, Mr. FedericoCatizone και ιδρυτής της παγκόσμιας ομοσπονδίας., o εκτελεστικός διευθυντής της ICA,  Mr.Michael Schmidt, από την Γερμανία, o Cutman του διασημότερου αθλητή MMA αυτή την στιγμή στον κόσμο, ConorMcGregor, o Ιρλανδός Tommy Mccormack, o Αυστριακός Cutman Ronald Aicher, o Αμερικάνος HarleyRiddle και πολλοί άλλοι κορυφαίοι από κάθε χώρα, θα έρθουν να διεκδικήσουν τα τρία έπαθλα του καλύτερου handwrapper.

Mεγάλη στιγμή για την χώρα μας η παρουσία των καλύτερων Cutmen του κόσμου.