Προπονητής Nurmagomedov: «Δεν θα μπορέσω να ελέγξω τον Khabib στον αγώνα με τον Conor»

O προπονητής του Khabib Nurmagomedov και συνιδιοκτήτης της American Kickboxing Academy, Javier Mendez, βρέθηκε στο Eurobash podcast όπου και συζήτησε για τον μεγάλο αγώνα της 6ης Οκτωβρίου.

Ο Mendes δήλωσε πως ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Conor Mcgregor θα δυσκολευτούν να ελέγξουν τους μαχητές τους κατά την διάρκεια του αγώνα:

Στον αγώνα με τον Al Iaquinta, ο Khabib είχε το σαγόνι του ψηλά και δεν κινούσε το κεφάλι του. Έκανε όλα τα πράγματα που δεν θέλαμε να κάνει αλλά και πάλι έδινε 4 φορές περισσότερα χτυπήματα από τον αντίπαλο. 

Ήταν άνετος αλλά εγώ δεν ήμουν ευχαριστημένος και του είπα: «Θα νιώσεις άνετα όταν τον χτυπάς, δεν θέλω να το κάνεις αυτό». Το έκανε για μερικούς γύρους και τελικά του είπα: «Προφανώς δεν θα ακούσεις ούτε εμένα και ούτε τον πατέρα σου αλλά κάνε μου μια χάρη. Κάνε τα μισά από όσα σου λέμε και τα μισά από όσα θες. Θα το κάνεις αυτό για μένα;» Και αυτός μου είπε:»Ναι¨. Για αυτό αν παρατηρήσετε στον πέμπτο γύρο του πήρε πάλι takedown. Έκανε ένα takedown και μετά συνέχισε στο όρθιο όπως ήθελε. 

Μπορώ να αναφέρω αρκετές φορές που ο Khabib δεν έκανε τα πράγματα που θέλαμε αλλά ξέρετε τι; Θα κάνει αυτά που θέλει με τον Conor. Και ο Conor θα κάνει αυτά που θέλει και δεν νομίζω πως ο Kavanagh θα μπορέσει να τον ελέγξει, όπως και εγώ δεν θα μπορώ να ελέγξω τον Khabib. 

Κοιτάξτε, αυτοί οι δύο είναι φοβεροί μαχητές και θα κάνουν ότι είναι να κάνουν. Η δουλειά μας είναι να τους προετοιμάσουμε όσο πιο καλά γίνεται αλλά την ώρα του αγώνα θα κάνουν αυτό που είναι να κάνουν. Μπορεί ο Khabib να κάτσει και να τον αντιμετωπίσει στο όρθιο και εγώ να ουρλιάζω: «Μα τι κάνει;»

Ο αγώνας μεταξύ του Nurmagomedov και του Mcgregor θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στο Las Vegas. Στην ίδια κάρτα θα αγωνιστεί και ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, Tony Fergunson ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Anthony Pettis.