Προπονητής McGregor: «Καταλαβαίνω τον Khabib»

Ο John Kavanagh βρέθηκε στο podcast του Joe Rogan όπου μίλησε για πρώτη φορά για τον αγώνα του Σαββάτου και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο Kavanagh δήλωσε πως μπορεί να καταλάβει τις αντιδράσεις του Νταγκεστανού μαχητή στον οποίο έδωσε και τα εύσημα για την απόδοσή του στον αγώνα αλλά εξέφρασε την δυσφορία του για την επίθεση της ομάδας του Nurmagomedov προς τον Conor:

Ελπίζω να είναι ανεκτικοί μαζί του. Και δεν το λέω για να πάρουμε rematch. Απλά μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται. Και πραγματικά μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του και να καταλάβω την αντίδρασή του. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση των άλλων τύπων και τον πραγμάτων που κάνανε.

Όσον αφορά τον Khabib, πήδηξε έξω από του κλουβί και αυτό ήταν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Δεν ξέρω τι έγινε με τον Dillon. Δεν είπε τίποτα, καθόμουν δίπλα του στον αγώνα. Δεν είδα τι έκανε αλλά άκουγα. Οπότε δεν είπε τίποτα. Μετά είδα το βίντεο και είδα πως τους προκάλεσε με τα χέρια. Ήταν απλά χαζομάρες μετά το τέλος του αγώνα. Δεν νομίζω πως δικαιολογεί τέτοια αντίδραση αλλά ίσως να ήταν κάτι άλλο πριν τον αγώνα. Ο Dillon είναι λίγο πρόβλημα στο ίντερνετ (γέλια).

Οπότε ναι, ίσως να υπήρξε κάτι άλλο. Όπως είπα, για εμένα δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα.

Ξέρετε, ο Conor είναι διχαστικός. Κάποιοι θα τον αγαπήσουν και κάποιοι θα τον μισήσουν. Δεν με νοιάζει η άποψη των άλλων για τον Conor, με ενδιαφέρει το τι είναι ο Conor. Και αυτό που είναι ο Conor, πουλάει αγώνες. Υπάρχει λόγος που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής. Και αυτό βγαίνει φυσικά στον McGregor. Το κάνει και στο σπάρρινγκ ακόμα και ενάντια στον Artem Lobov με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι. Είναι μέρος του παιχνιδιού για αυτόν.