Προπονητής GSP: «Θα θέλαμε ένα mega-fight με τον McGregor»

Ο βασικός προπονητής του GSP, Firas Zahabi, μίλησε στο TSN και δήλωσε πως ο αθλητής του θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν (πάσχει από κολικούς).

Πιστεύω πως ο GSP θα επιστρέψει στην προπόνηση όταν αισθανθεί καλύτερα. Θα ακούσει τι λέει το σώμα του και θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα μάχη και επική που θα μπορούσαμε να έχουμε; O Μayweather; O McGregor; Θέλουμε ένα mega-fight. Ο Georges θα επιστρέψει για μια μεγάλη μάχη

Ο GSP είχε πρόσφατα εγκαταλείψει την ζώνη της middleweight κατηγορίας, την οποία είχε κατακτήσει μετά την νίκη του επί του Michael Bisping. Ο Γαλλοκαναδός αθλητής είχε δηλώσει πως πίεσε πολύ το σώμα του για να καταφέρει να προσθέσει μυικό ιστό και να αυξήσει το βάρος του και πως αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στην υγεία του και συνδέεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα.

Πάντα λέω σε όλους, αν θέλετε να κριτικάρετε τον Georges, κάντε ότι έκανε αυτός. Κάντε πρώτα ότι έκανε και μετά κάντε του κριτική. Δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό που κατάφερε. Υπερασπίστηκε τον τίτλο του ξανά και ξανά. Και ποτέ δεν παραπονέθηκε για τίποτα. Το έκανε και δεν παραπονέθηκε για κανέναν. 

Ο GSP δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πότε θα επιστρέψει στο οκτάγωνο και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σύντομα.