Προπονητής ΑΚΑ: «Ο Khabib δεν χρειάζεται να νικήσει τον Conor για να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος»

Ο κεντρικός προπονητής της American Kickboxing Academy, Javier Mendes, μίλησε στο BJ Penn.com και δήλωσε πως ο Khabib Numragomedov δεν χρειάζεται να νικήσει τον Conor McGregor για να αποδείξει πως είναι ο κορυφαίος της κατηγορίας του.

Όχι, δεν πιστεύω πως χρειάζεται να κερδίσει τον Conor αλλά πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει κάποιον σαν τον Tony Fergunson ή σαν τον GSP. Πρέπει να νικήσει κάποιον από τους κορυφαίους για να σταθεροποιήσει την θέση του στην ιστορία. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να το κάνει; Αν θα πρέπει να νικήσει τον McGregor; Αυτό εξαρτάται από τον Conor. Αν ο Conor αγωνίζεται τότε ναι,να τον κερδίσει. Αν όχι, τότε δεν έχει σημασία. Και πάλι θα γράψει ιστορία κερδίζοντας τους άλλους. Απλά θα ήταν ωραίο να αγωνιστεί με τον Conor γιατί όλοι θέλουν να δουν αυτόν τον αγώνα. 

Σχετικά με το πότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας:

Δεν ξέρω αν ο αγώνας θα μπορούσε να γίνει τον Οκτώβριο γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Οι συναθλητές του Khabib αγωνίζονται και είναι στην Καλιφόρνια για προετοιμασία. Πιστεύω πως ρεαλιστικά θα μπορούσε να γίνει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Οι προπονητές και των δύο αθλητών έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν αυτόν τον αγώνα, όπως άλλωστε και ο Khabib Nurmagomedov αλλά ,μέχρι στιγμής, o Conor δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.