Πολλαπλές πηγές αναφέρουν πως το UFC ετοιμάζει το Rafael Dos Anjos vs. Colby Convington

Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές από το BJPENN.com, το UFC βρίσκεται σε διαδικασίες για να οργανώσει ένα matcup μεταξύ του Rafael Dos Anjos και του Colby Convington.

O έγκυρος δημοσιογράφος Chris Taylor αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter:

Έκτακτο! Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές κοντά στην κατάσταση, το UFC στοχεύει σε έναν αγώνα για τον interim τίτλο της welterweight μεταξύ του RDA και του Colby Convington στις 12 Μαΐου στο Rio. Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά η συμφωνία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Οι μάνατζερ των δύο πλευρών αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο επίσημο σχόλιο ενώ υψηλόβαθμο στέλεχος του UFC σχολίασε πως «Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα».

Ο Convington έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τους τελευταίους μήνες με τις δηλώσεις του και την προκλητική συμπεριφορά του κατά των πάντων. Ο τελευταίος του αγώνας είναι η νίκη του επί του Damien Maia στην Βραζιλία η οποία συνοδεύτηκε από την post-fight συνέντευξη στην οποία αποκάλεσε την Βραζιλία «αχούρι» και τους Βραζιλιάνους «βρώμικα ζώα».

Λίγους μήνες αργότερα ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο με τον Fabricio Werdum, ο οποίος του πέταξε ένα μπούμερανγκ μετά από μια μεταξύ τους αψιμαχία.

Ο RDA αντιμετώπιζε προβλήματα με το weight cut του που τον οδήγησαν στο να ανέβει κατηγορία. Ο πρώτος του αγώνας ήταν ενάντια στον Robbie Lawler, τον οποίο και νίκησε με ομόφωνη απόφαση.