Πατέρας Nurmagomedov: «Δεν συγχωρούμε τίποτα»

Ο Conor Mcgregor πρόσφατα χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό του λογαριασμό στα social media για να επιτεθεί στον πατέρα και προπονητή του Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov. Η ανάρτηση του Ιρλανδού προκάλεσε αντιδράσεις, αφού ο Abdulmanap θεωρείται μια από τις πιο σεβαστές φιγούρες στο Νταγκεστανικό ΜΜΑ ενώ οι αθλητές της American Kickboxing Academy και ο head coach, Javier Mendez, έχουν πολλάκις εκδηλώσει τον θαυμασμό τους για αυτόν.

Ο Abdulmanap μίλησε στο RT.com:

Δεν μπορούν να μας επηρεάσουν ψυχολογικά. Σε αυτόν τον τομέα είμαστε ακλόνητοι. Αφήνουμε ακόμα και μερικά πράγματα να περάσουν. Αλλά δεν συγχωρούμε τίποτα. Το κλουβί και ο αγώνας είναι μπροστά μας. 

Για την προώθηση και τα λεφτά, αυτή η κατάσταση είναι καλή για εμάς. Αλλά αν μιλάμε αγωνιστικά, εμείς θέλουμε ακόμα τον αγώνα με τον Fergunson. Θέλω πραγματικά να γυρίσει και να νικήσει τον Pettis. 

H ίντριγκα παραμένει και όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον αγώνα (με τον Fergunson). Ο Khabib θα είναι 11-0 στο UFC και ο Fergunson το ίδιο. 

Ο GSP δεν έχει ηττηθεί ποτέ σαν πρωταθλητής στις 170. Γύρισε και πήρε την ζώνη από τον Bisping στις 185 λίβρες. Αυτός είναι αγώνας-όνειρο για εμένα. Τον ακολουθώ πολύ καιρό. Είναι Hall of Famer. Έχει κάνει τόσα πολλά για το άθλημα. 

Ο Mcgregor έχει αρνηθεί να κάνει συνεντεύξεις τύπου για τον αγώνα, έτσι ώστε να μπορέσει να αφιερωθεί στην προπόνησή του.

Ο match θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και στην ίδια κάρτα θα αγωνιστεί και o Tony Fergunson, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και σαν αντικαταστάτης σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο μαχητές δεν καταφέρει να αγωνιστεί .