Ο Tony Fegunson μιλάει για το ατύχημα που οδήγησε στον τραυματισμό του

Ο Tony Fergunson δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την κανονική ζώνη της κατηγορίας του στο UFC 223. Ο «El Cucuy» τραυματίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σετ και, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί και εγχείρηση.

Ο Fergusnon με ανάρτησή του στο instagram δήλωσε πως:

Καθώς ολοκλήρωνα τις προαγωνιστικές υποχρεώσεις μου για τα media του UFC, είχα ένα ατύχημα στο studio κατά το οποίο έσκισα έναν χιαστό στο γόνατό μου. Ο γιατρός μου και ο γιατρός του UFC λένε πως δεν μπορώ να αγωνιστώ και ο ένας λέει πως θα χρειαστώ και εγχείρηση, οπότε θα δω έναν ειδικό που θα κάνει την τελική εκτίμηση στο πως θα μπορέσω να αναρρώσω και να επανέλθω για να υπερασπιστώ την ζώνη μου άμεσα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το UFC, τους θαυμαστές μου, τους συναθλητές μου, τον Khabib, τους προπονητές μου, τους φίλους μου και κυρίως την οικογένειά μου. Πιστεύω πως υπάρχει μια ακτίνα αισιοδοξίας μέσα σε αυτόν τον εφιάλτη γιατί δεν είναι πρωταπριλιά. Καλή υγεία σε όλους. 

O Max Holloway δέχτηκε την προσφορά του Dana White και θα αντικαταστήσει τον Fergunson ενάντια στον Nurmagomedov σε έναν αγώνα που θα κρίνει τον επόμενο πρωταθλητή της lightweight κατηγορίας.