Ο TJ Dillashaw πρωταθλητής με ΚΟ επί του Garbrandt

Οι δύο πρώην συμαπίκτες μετά από συνεχόμενα επεισόδια έντασης και τσακωμών συναντήθηκαν στο οκτάγωνο χθες σε έναν από τους πιο αναμενόμενους αγώνες της τελευταίας χρονιάς.

Ο Cody ξεκίνησε τον αγώνα πολύ καλύτερα και κατάφερε να οδηγήσει τον αντίπαλό του στο πλέγμα με έναν συνδυασμό από χτυπήματα. Ο TJ ακολούθησε την γνωστή του στρατηγική, αλλάζοντας γωνίες και επιχειρώντας συνεχώς shift αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό. Στο τέλος του γύρου, o Garbrandt πέρασε ένα δεξί κροσέ που έστειλε τον TJ στο καναβάτσο ενώ στην συνέχεια τον ακολούθησε χωρίς όμως να καταφέρει να τελειώσει τον αγώνα.

Στον δεύτερο γύρο ήταν σειρά του TJ να πιέσει και κατάφερε να πετύχει τον Cody με ένα λάκτισμα στο κεφάλι, το οποίο τον ζάλισε εμφανώς στιγμιαία. Στην συνέχεια, ο TJ κινήθηκε πλευρικά, αναγκάζοντας τον Cody να αλλάξει γωνία. Ο TJ αμέσως μετά επέστρεψε με την ίδια κίνηση στην αρχική του θέση και πέρασε έναν συνδυασμό προτού ο Cody αναπροσαρμόσει την θέση του. O Cody βρέθηκε στο καναβάτσο και ο TJ τελείωσε τον αγώνα με ground and pound ανακτώντας την ζώνη που έχασε από τον Dominique Cruz.