Ο Roy Jones ζητάει αγώνα με τον Anderson Silva

Ένας πιθανός αγώνας μεταξύ του Roy Jones jr και του Anderson Silva επανέρχεται στο προσκήνιο 9 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που οι δύο αθλητές είχαν δηλώσει πως θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στο ρίνγκ.

Προσπαθώ ακόμα να αγωνιστώ ενάντια στον Anderson Silva. Εγώ και ο Silva προσπαθούμε να παίξουμε χρόνια πριν ο Floyd και ο Conor το σκεφτούν καν. Προσπαθούμε να παίξουμε 9 χρόνια τώρα και απλά δεν τον αφήνουν ελεύθερο να παίξει μαζί μου. Και οι δύο το θέλουμε ακόμα αλλά το UFC δεν τον αφήνει. Είμαι 48 και πάω στα 49 τον Γενάρη και επειδή ξέρω πόσο μεγάλο event θα είναι αυτό και ξέρω πως ο Silva το θέλει θα ήμουν πρόθυμος να τον αντιμετωπίσω ακόμα και αύριο. 

Ο Silva δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και απάντησε στην πρόσκληση του Jones μέσω των social media

ΟΚ Roy Jr αυτό το ήθελα εδώ και χρόνια, πριν ακόμα συμβούν όλα αυτά. Με ευχαρίστηση θα έμπαινα στο ρίνγκ μαζί σου. Σε σέβομαι και σε εκτιμώ πολύ για όσα έχεις κάνει στην πυγμαχία και όλοι ξέρουν πως πάντα ήταν το όνειρό μου. Ας το κάνουμε. Νομίζω το θέλουμε και οι δύο. Ας το κάνουμε κύριε Roy.

O Silva έχει επί της παρούσης αποβληθεί από τους αγώνες αφού ανιχνεύτηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πριν τον αγώνα του με τον Kelvin Gastellum. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο πράγμα που σημαίνει πως κινδυνεύει με τετραετή αποκλεισμό από τους αγώνες, τουλάχιστον στο ΜΜΑ.

Ο Dana White είχε πρόσφατα δηλώσει πως το UFC θα διοργανώσει και αγώνες πυγμαχίας στο μέλλον αν και δεν εμφάνισε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.