Ο Rampage Jackson τελειώνει τον Wanderlei Silva στην τέταρτη μεταξύ τους αναμέτρηση

Μια από τις πιο διαχρονικές διαμάχες στην ιστορία του ΜΜΑ ολοκλήρωσε το τέταρτο κεφάλαιό της στο χθεσινό Bellator 206.

Ο Quinton Jackson κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του επί του Wanderlei Silva με τους δύο μαχητές να μοιράζονται πλέον από δύο νίκες στους μεταξύ τους αγώνες.

Οι δύο μαχητές ήρθαν σε κοντινή απόσταση νωρίς στον αγώνα με τον Silva να επιχειρεί μερικά από τα χαρακτηριστικά ανοιχτά του κροσέ και τον Rampage να βρίσκει στόχο με ένα δικό του κροσέ προτού πιαστούν στο clinch. Ο Jackson πέρασε ένα αριστερό κροσέ και στην συνέχεια οι δύο ενεπλάκησαν σε ένα σύντομο brawl χωρίς να καταφέρουν κάτι σημαντικό. O Rampage προσπαθούσε συνεχώς να κλείσει την μεταξύ τους απόσταση για να κρατήσει τον αντίπαλό του σε απόσταση για τα βαριά του κροσέ, κάτι που κατάφερε μετά από μια βαριά ανταλλαγή χτυπημάτων κοντά στο πλέγμα πριν ο γύρος τελειώσει.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε όπως τελείωσε ο πρώτος, με τους δύο μαχητές να εμπλέκονται σε ένα ακόμα brawl κοντά στο πλέγμα. Ο Rampage πέρασε ένα βαρύ δεξί που ταρακούνησε τον Silva και στην συνέχεια έπιασε τον βραζιλιάνο στο clinch πριν περάσει δύο εύστοχα uppercut. Μετά από ακόμα ένα brawl, ο Jackson ακολούθησε τον Silva καθώς προσπαθούσε να κινηθεί κυκλικά και πέρασε ένα δεξί κροσέ που έστειλε τον αντίπαλό στου στο καναβάτσο. Ο Jackson κυνήγησε άμεσα το τελείωμα του αγώνα και το κατάφερε μετά από βαρύ ground and pound με τον διαιτητή να διακόπτει άμεσα τον αγώνα.