Ο Nate Diaz ζήτησε να απολυθεί στην θέση του συναθλητή του Khabib

Ο Khabib Nurmagomedov έδειξε την δυσφορία του για την πιθανή απόλυση του συναθλητή του Zubaira Tukhugov από το UFC, στέλνοντας τελεσίγραφο στον Dana White πως θα σπάσει το συμβόλαιό του αν ο «αδερφός του» απομακρυνθεί από το promotion.

Ο Tukhugov πρωτοστάτησε στα επεισόδια του Σαββάτου και χτύπησε τον Conor McGregror, λίγο μετά την επίθεση του Nurmagomedov στον Dillon Danis.

Ο συναθλητής του Nurmagomedov είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει τον Artem Lobov στο UFC Moncton και δεδομένης της κατάστασης ο αγώνας πλέον θεωρείται υψηλής επικυνδυνότητας καθώς το ρίσκο να συμβούν περαιτέρω έκτροπα είναι μεγάλο.

Ο Nate Diaz, ο οποίος είδε τον αγώνα του ενάντια στον Poirier να ακυρώνεται λόγω τραυματισμού του «Diamond», δήλωσε πρόθυμος να αποχωρήσει στην θέση του Νταγκεστανού.

«Dana White, σε παρακαλώ άσε τον ηλίθιο φίλο του Kabob να αγωνιστεί στο UFC. Απολύστε εμένα, νομίζω είναι καλύτερα έτσι. Νομίζω πως είναι πιο δίκαιο. 

O Diaz έχει δηλώσει δημόσια πως δεν είναι ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση του UFC και θεωρεί πως το promotion δεν κάνει αρκετά για να τον προωθήσει. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν σκοπεύει να αγωνιστεί με κάποιον άλλο αθλητή στην θέση του Poirier και περιμένει να αντιμετωπίσει τον Nurmagomedov όταν αυτός είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.