Ο Jon Jones θέλει να πάρει την ζώνη της heavyweight από τον Daniel Cormier

Ο Daniel Cormier επιτέθηκε φραστικά στον Jon Jones μέσω του λογαριασμού του στα social media στον οποίο ανάρτησε:

O Jones δεν έχει πλατφόρμα για να μιλήσει και εγώ αρνούμαι να του δώσω την πλατφόρμα αυτή. Είναι ένα τίποτα. Αποβλήθηκε πάλι. Έχει μπλεχτεί σε υπόθεση για κατάχρηση αναβολικών. Τα θέματά σου έχουν να κάνουν με τα αναβολικά. Δεν θα έχεις πλατφόρμα να μιλήσεις αν είσαι τέτοιος. Θα ήταν σαν να αποθεώνω τον Lance Armstrong. 

Ο Jones κέρδισε τον αγώνα μας αλλά από τότε που μπήκε η USASA στο UFC έχει αγωνιστεί μόνο μια φορά. Είχε κανονίσει τέσσερις αγώνες και έπαιξε μόνο με τον OSP και με εμένα. Και ο αγώνας που έπαιξε με εμένα μετατράπηκε σε No Contest. Είμαι σίγουρος πως έπαιρνε πράγματα και την πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε. Για αυτό οι εξετάσεις του ήταν χάλια τον Δεκέμβρη. 

O Jones δεν άργησε να απαντήσει στον πρωταθλητή της lhw κατηγορίας και μάλιστα δήλωσε πως θα ήθελε ο DC να κατακτήσει την ζώνη της heavyweight κατηγορίας για να μπορέσει να την πάρει από αυτόν.

Δεν έχω πλατφόρμα DC; Αυτό είναι απλά χαζό. Ακόμα και μετά από χρόνια αποβολών έχω την ίδια και ίσως μεγαλύτερη πλατφόρμα από εσένα. Κάθε νίκη που πετυχαίνεις μπαίνει στο βιογραφικό μου. Ξέρω ποιον ονειρεύεσαι κάθε βράδυ. Είμαι σίγουρος πως το ξέρει και η γυναίκα σου. 

Στην αρχή πίστευα πως προσπαθείς να πείσεις τους οπαδούς πως σε νίκησα εξαιτίας των αναβολικών αλλά τώρα πιστεύω πως έχεις πείσει και τον εαυτό σου. Συνέχισε έτσι. 

Το καλό είναι πως την επόμενη φορά που θα αγωνιστούμε θα έχω καθαρίσει. Για να δούμε αν θα με διαλύσεις τότε, αφού όπως λες έκλεψα τις πρώτες δύο φορές. 

Καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα σου. Πάντα ήθελα να γίνω πρωταθλητής της heavyweight. Ποιος είναι ο μπαμπάς σου; 

O Daniel Cormier θα αγωνιστεί ενάντια στον Stipe Miocic για τον τίτλο του πρωταθλητή της heavyweight κατηγορίας. Ο Jones αναμένει την απόφαση της USADA σχετικά με την έκταση της ποινής που θα του επιβληθεί.