Ο Jacare επικρατεί επί του Chris Weidman με ΚΟ (Video)

Ο Jacare Souza κατάφερε να πάρει την νίκη επί του Chris Weidman σε έναν ιδιαίτερα σκληρό και αμφίρροπο αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δύο αθλητές να πυγμαχούν και τον Weidman να βρίσκει στόχο με ένα δεξί χέρι. Ο αμερικανός δεν κυνήγησε το ΚΟ και ο Souza συνήλθε γρήγορα και προσπάθησε να απαντήσει με βαριά low kicks. Ο Weidman βρήκε στόχο με ένα αριστερό δεξί που άνοιξε την μύτη του Jacare, ο οποίος κατάφερε με την σειρά του να περάσει μερικά βαριά δεξιά hooks στο σώμα του αντιπάλου του.

Ο Jacare συνέχισε να πιέζει με low kicks στον δεύτερο γύρο αλλά ο Weidman τον κρατούσε σε απόσταση με μακρινά jab. Η συνέχεια είδε τους δύο αθλητές να εμπλέκονται σε ένα κοντινό brawl και να καταλήγουν στο clinch με τον Weidman να περνάει ένα κοντινό δεξί καθώς χωρίζονταν. Ο Souza πλησίασε και πάλι τον Weidman και μετά από ένα κοντινό αριστερό κροσέ, ήρθε κοντά και ξεκίνησε το dirty boxing, βρίσκοντας στόχο με μερικά uppercut.

Ο τρίτο γύρος ξεκίνησε όπως ο δεύτερος, με τον Weidman να ελέγχει την απόσταση με το αριστερό του jab και τον Jacare να προσπαθεί να βρει στόχο με βαριά δεξιά χέρια. Το τέλος ήρθε όταν μετά από ένα αριστερό uppercut, o Jacare κατάφερε να βρει χώρο για να περάσει ένα δεξί κροσέ που έστειλε τον Weidman με την πλάτη στο καναβάτσο. Ο Jacare ζήτησε από τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα καθώς ο Αμερικανός φάνηκε να βγει εκτός μάχης αλλά ο Dan Mirgliotta του υπέδειξε να συνεχίσει. Ο Souza πέρασε άλλα δυο χτυπήματα στον Weidman και ο διαιτητής έσπευσε να δώσει τέλος στην αναμέτρηση.