Ο Gustaffson υπέγραψε για να αντιμετωπίσει τον Jon Jones στο UFC 232

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, το UFC προσπαθεί να οργανώσει το rematch μεταξύ του Jon Jones και του Alexander Gustaffson.

Ο Σουηδός MMAer ανακοίνωσε την υπογραφή της συμφωνίας μέσω των social media, ενώ στην συνέχεια προκάλεσε τον Jones να δεχτεί τον αγώνα:

Jon Jones σταμάτα να με τσαντίζεις. Εγώ υπέγραψα την συμφωνία. Που είσαι;;;; Πάλι κάνεις την κότα; 

Ο προπονητής του Jon Jones, Mike Winkeljohn επιβεβαίωσε την επιστροφή του αθλητή του στο συγκεκριμένο event και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του UFC.

Οι φήμες για τον αγώνα κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό ενώ ο Daniel Cormier είχε πρόσφατα δηλώσει πως το UFC του ζήτησε να αποσυρθεί από την θέση του πρωταθλητή της lhw κατηγορίας έτσι ώστε οι Jones και Gustaffson να αγωνιστούν για τον τίτλο στο UFC 232.

Οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά το 2013 στο UFC 165 όπου και έλαβαν μέρος σε έναν πολύ κοντινό αγώνα. Το μεταξύ τους match ψηφίστηκε από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών και το UFC προσπάθησε να κανονίσει άμεσο rematch. Ο Gustaffson δεν μπόρεσε εν τέλει να αγωνιστεί καθώς ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να αποσυρθεί και αντικαταστάθηκε από τον Glover Texeira.

Η συνέχεια είδε τον Σουηδό να χάνει με βαρύ ΚΟ από τον Anthony Johnson και έτσι το πολυαναμενόμενο rematch δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί.

O Gustaffson δεν σταμάτησε ποτέ να ζητάει τον συγκεκριμένο αγώνα και ο Jones είχε πολλάκις δηλώσει πως θα ήθελε να αντιμετωπίσει ξανά τον Σουηδό για να αποδείξει πως μπορεί να τον κερδίσει ολοκληρωτικά.

Αναμένονται επίσημες πληροφορίες σύντομα.