Ο Freddie Roach μιλάει για το Pacquiao vs. McGregor: «Θα ήταν σαν να ληστεύουμε τον κόσμο»

Ο προπονητής του Manny Pacuiao μίλησε στο FightHub TV για έναν πιθανό αγώνα μεταξύ του αθλητή του και του Conor Macgregor. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Pacquiao είχε δηλώσει πως είχαν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις ανάμεσα στους μάνατζερ των δύο πλευρών αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ο Dana White στην συνέχεια απείλησε τον Pacquiao με μήνυση, αφού ο Conor έχει ακόμα συμβόλαιο με το UFC, πράγμα που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να διαπραγματευτεί μαζί του χωρίς την άδεια της Zuffa.

Ο Roach είπε:

Είναι μια πολύ εύκολη μάχη και εμπορική μάχη αλλά θα ήταν σαν να ληστεύουμε τον κόσμο. Δεν θα ήταν δίκαιος αγώνας. Μόνο αν ο Manny έπρεπε να αγωνιστεί και με τους δικούς τους κανόνες θα ήταν δίκαιο. Αλλά αν ο αγώνας γινόταν στο στυλ της πυγμαχίας ο πυγμάχος θα κέρδιζε κατά 99% και δεν νομίζω πως θα ήταν και κανένας ιδιαίτερα καλός αγώνας.  Δεν είμαι και μεγάλος fan του. Δεν είναι καλός πυγμάχος κατά την γνώμη μου και νομίζω πως όλοι το είδαμε αυτό. 

Μέχρι στιγμής ο Conor δεν έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το άμεσο μέλλον του ούτε έχει ξεκαθαρίσει αν ο επόμενός του αγώνας θα είναι στο ρίνγκ ή στο κλουβί. Ο Pacquiao, σύμφωνα με τον manager του, εξετάζει πιθανούς αντιπάλους με σκοπό να αγωνιστεί ξανά τον ερχόμενο Απρίλιο.