Ο Dos Santos επιστρέφει ενάντια στον ανερχόμενο Blagoy Ivanov

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ariel Helwani είχε ανακοινώσει πως το UFC ενέταξε τον Βούλγαρο heavyweight Blagoy Ivanov αλλά δεν είχε διασαφηνίσει το πότε θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στην διοργάνωση καθώς βρισκόταν σε φάση ανάρρωσης μετά από τραυματισμό. Η τελευταία φορά που ο Ivanov αγωνίστηκε ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν και νίκησε τον Caio Alencar με ομόφωνη απόφαση στο PFL.

O Dos Santos ήταν τιμωρημένος από την USADA καθώς είχε ανιχνευτεί να έχει χρησιμοποιήσει διουρητικά. Την περασμένη εβδομάδα ο «Cigano» απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες αφού, όπως αποδείχθηκε, δεν έκανε χρήση της ουσίας εν γνώση του καθώς η USADA ανίχνευσε την ουσία σε συμπλήρωμα το οποίο ο αθλητής αγόρασε από φαρμακείο.

Και οι δύο αθλητές έχουν υπάρξει πρωταθλητές με τον Junior να κατακτά την ζώνη του UFC το 2011 και τον Ivanov τον τίτλο του WSOF το 2015.  Ο Ivanov εθεωρείτο για καιρό ως ο καλύτερος heavyweight εκτός του UFC και έχει σημειώσει 16 νίκες στην μέχρι τώρα καριέρα του με την μοναδική του ήττα να έρχεται από τον ανερχόμενο Alexander Volkov στο Bellator.

Ο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου και το UFC Fight Night Idaho.