Ο Dana White επιβεβαιώνει τις ανεπίσημες επαφές για την είσοδο του Mayweather στο UFC

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Floyd Mayweather είχε μιλήσει μέσω live stream στους ακόλουθούς του στα social media και είχε εκφράσει την πρόθεση του να αγωνιστεί στο MMA και συγκεκριμένα στο UFC.

Ξέρετε ήδη πως είμαι ένας κ@@@@λης που βγάζει λεφτά. Είμαι ο «Money May». Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο καιρό και μου ζητήσαν να επιστρέψω. Μπορώ να επιστρέψω αν θέλω. Μπορεί να επιστρέψω και να παίξω στο UFC. Μπορεί να παλέψω στο οκτάγωνο. Μπορεί να κάνω μια συμφωνία για 3-4 αγώνες και να βγάλω ένα δις. Να θυμάστε, είμαι ο Floyd «Money» Mayweather. 

Αν και οι περισσότεροι θεώρησαν πως οι δηλώσεις του αποτελούν ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ, ο Joe Rogan μέσω το podcast του επιβεβαίωσε πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του αήττητου πυγμάχου και του Dana White:

Ο Dana μου είπε πως ο Floyd θέλει να κάνει συμφωνία με το UFC. Στα αλήθεια. Του έστειλα μήνυμα και του είπα: «Ο Floyd θέλει όντως να αγωνιστεί στο ΜΜΑ;» Ο Dana μου απάντησε: «Ναι, είναι θεότρελος. Του είπα πως θα τον σκοτώσουν αλλά θέλει ακόμα να το κάνει»

Αν και οι πιθανότητες για την είσοδο του Mayweather στο UFC παραμένουν λίγες, τα χρήματα που θα αποκόμιζαν και οι δύο πλευρές από μια ενδεχόμενη συνεργασία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον καταλύτη για κάποια μελλοντική συμφωνία.

Το βίντεο με το απόσπασμα από την εκπομπή του Joe Rogan: