Ο Dana White δηλώνει πως ο McGregor αξίζει την ειδική μεταχείριση που λαμβάνει

Η προνομιακή μεταχείριση που δέχεται ο Conor Mcgregor από το UFC έχει πολλάκις προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους αθλητές του roster και από μερίδα οπαδών και δημοσιογράφων.

Ο Mcgregor είναι ο μόνος αθλητής στην ιστορία της διοργάνωσης στον οποίο επετράπη να αγωνιστεί εκτός του UFC και του ΜΜΑ ενώ συνεχίζει να έχει ενεργό συμβόλαιο με την Zuffa, καθώς ο Ιρλανδός αντιμετώπισε τον Floyd Mayweather σε αγώνα πυγμαχίας τον Αύγουστο του 2017.  Το UFC έχει επίσης υποδείξει ελαστικότητα σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα του Ιρλανδού, όπως στις αργοπορημένες του εμφανίσεις στις συνεντεύξεις τύπου, στις πλήρεις αρνήσεις του να μιλήσει με δημοσιογράφους και στο περιστατικό της Νέας Υόρκης.

Ο Dana White μίλησε στο ESPN και παραδέχτηκε πως ο Mcgregor λαμβάνει προνομιακή μεταχείριση από το promotion:

Ο Conor δουλεύει πολύ καλά με εμάς. Δουλεύουμε πολύ καλά με αυτόν Υπάρχουν προφανώς κάποια πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τον Conor Mcgregor. Το αξίζει. Για παράδειγμα το περιστατικό της Νέας Υόρκης. Το γεγονός πως νόμιζε ότι θα έχει αυτήν την συμπλοκή με τον Khabib στην μέση της Νέας Υόρκης και ο τρόπος που έγινε το σκηνικό είναι προφανώς τρέλα. Συνηθισμένα, τυπικά πράγματα από τον Conor Mcgregor. 

O Mcgregor θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη εβδομάδα και θα αντιμετωπίσει τον Khabib Nurmagomedov σε ένα από τα πιο αναμενόμενα match στην ιστορία του ΜΜΑ. Το UFC χρειαζόταν την εμπορική ανάσα που μπορεί να προσφέρει αυτός ο αγώνας καθώς η πτώση των ppv κατά τα τελευταία event είναι συνεχής.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, ο Mcgregor υπέγραψε για ακόμα 8 αγώνες με το promotion αν και δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα λάβει μέρος στους αγώνες αυτούς.