Ο Αnthony Josua επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με Tyson Fury

Ο Anthony Joshua μίλησε στο Sky Sports News κατά την άφιξή του στο Λονδίνο και μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με έναν πιθανό αγώνα ενάντια στον Tyson Fury:

Πρέπει να παίξω με όλους! Ο Eddie (Hearn) έχει δίκιο, αυτός ο αγώνας θα ήταν καλός για αυτόν, θα ήταν καλός για μένα και θα ήταν καλός και για όσους θέλουν να με δουν να παίζω με τον Tyson Fury.

Toυ εύχομαι καλή τύχη σε όσα περνάει γιατί θέλουμε να τον ξαναδούμε στο ρίνγκ. Ο Eddie είναι συνεχώς στο τηλέφωνο με τον Tyson και προσπαθεί να κινήσει την διαδικασία και να υποστηρίξει τον σκοπό του. Αυτή η μάχη μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή.

Ο Joshua προέρχεται από την ,διαδικαστική, νίκη του επί του αξιόμαχου Takam με ΚΟ στον 10 γύρο. Ο Eddie Hearn από την πλευρά του έχει δηλώσει πως θέλει να δει τον Joshua να αντιμετωπίζει τον Deontary Wilder και τον Tyson Fury μέσα στο 2018. Ο Wilder θα αντιμετωπίσει τον Bermane Stiverne στις 4 Νοεμβρίου ενώ ο Fury δεν έχει αγωνιστεί μετά από την νίκη του επί του Klitschko και αντιμετωπίζει διάφορα εξωαγωνιστικά προβλήματα.