Ο Ανδρέας Κατζουράκης μιλάει για το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης μίλησε στο IntheRing.gr και το Prizefighting.gr και συζήτησε για το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις Η.Π.Α.

Ανδρέα, πες μας λίγα λόγια την προετοιμασία σου:

Η προετοιμασία μου ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Αμερική καθώς για αρκετό καιρό δεν είχα βάλει καν γάντια για σπάρινγκ. Ο λόγος είναι ότι ο προπονητής μου Θανάσης Μιχαλούδης και η ομάδα εδώ ήθελαν να μου αλλάξουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά και να προσαρμοστώ και ο ίδιος πιο πολύ στο σκεπτικό και στο στυλ τις επαγγελματικής πυγμαχίας. Από όταν ξεκίνησα τα σπάρινγκ είδα τρομερή διαφορά στον τρόπο που πυγμαχούσα και η προετοιμασία μου άρχισε να γίνεται πιο συγκεκριμένη καθώς πλέον είχαμε και το φόντο του αγώνα.

Είσαι ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε;

Μέχρι στιγμής αν εξαιρέσεις έναν δυο κλασικούς τραυματισμούς που μπορεί να έχει ένας αθλητής κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του, όλα μου έχουν πάει παρά πολύ καλά και βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική και τεχνική κατάσταση που έχω υπάρξει μέχρι στιγμής.

Για τον αντίπαλό σου τι ξέρεις;

Τον αντίπαλό μου δεν τον ξέρω, έχουμε δει ένα-δύο βιντεάκια του και έχουμε αναλύσει κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι του, και είμαστε πολύ θετικοί ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόσοι θα είναι οι γύροι αγώνα;

Για τους γύρους δεν είμαι ακόμα σίγουρος η διοργάνωση έχει πει έξι γύρους αλλά το πρόβλημα είναι ότι η επιτροπή της Καλιφόρνιας λόγω του ότι είναι ντεμπούτο θέλουν να ξεκινήσω από τέσσερις γύρους, άρα δεν είναι κάτι ακόμα σίγουρο για τους γύρους. Αλλά δεν με προβληματίζει κάτι καθώς εμείς έχουμε προετοιμαστεί για παραπάνω από έξι γύρους.