Οπαδός του McGregor μπήκε στο οκτάγωνο κατά την διάρκεια των επεισοδίων (Video)

O Daniel Cormier μίλησε στην εκπομπή του Ariel Helwani και μοιράστηκε μια ιδιαίτερα περίεργη ιστορία σχετικά με τα επεισόδια που ακολούθησαν τον αγώνα του UFC 229.

Ο Cormier δήλωσε πως ένας οπαδός του Conor McGregor κατάφερε να μπει εντός του οκταγώνου για να ελέγξει αν ο μαχητής ήταν καλά στην υγεία του και παρέμεινε εκεί μέχρι την λήξη του περιστατικού.

Συγκεκριμένα:

Είναι ένας τύπος πίσω μου. Φοράει ένα ωραίο σακάκι. Οπότε κάθεται πίσω μου και λέει: «Ποιον υποστηρίζεις σε αυτόν τον αγώνα;». Προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με το άθλημα. Οπότε του λέω: «Ναι, είμαι με τον Khabib». Οπότε μετά τον αγώνα, όλοι πηδάμε από το πλέγμα και είμαι εκεί μέσα και σπρώχνω και ο τύπος τσεκάρει τον Conor. Ήταν fan. Ήταν απλά ένας fan που πήδηξε από το πλέγμα μαζί με τους άλλους και πήγε να τσεκάρει τον Conor. Αργότερα ρώτησα την γυναίκα μου: «Salina, τι έγινε με τον τύπο; Ήταν στην ομάδα του Conor;» Και αυτή μου λέει: «Daniel, αφού μπήκε να δει αν ο Conor είναι καλά, μετά γύρισε στην θέση του. Απλά σκαρφάλωσε έξω και πήγε στην θέση του.» Εγώ σκέφτηκα: «Τι έγινε τώρα; Τι στα κομμάτια έγινε;» Ήταν τρελό. Πως κατάφερε ο τύπος να μπει στο οκτάγωνο και να πάει να τσεκάρει τον Conor και μετά να καταλήξει στην θέση του; 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το UFC βλέπει επεισόδια τέτοιας έκτασης και προφανώς η ασφάλεια του promotion δεν ήταν προετοιμασμένη για τέτοια περιστατικά.

Ο Dana White μετά τον αγώνα δήλωσε πως στο μέλλον θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, ειδικά σε αγώνες στους οποίους οι δύο αθλητές θα έχουν ανταλλάξει βαριές εκφράσεις πριν να αγωνιστούν.

Ναι, αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά η κατάσταση κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα. Έγιναν κάποια λάθη αλλά θα φροντίσουμε να μην ξαναγίνουν. Ήταν τρελό το πόσο γρήγορα συνέβη το περιστατικό. Ο Khabib ήταν μπροστά στον Herb Dean και στην συνέχεια απλά πήδηξε από το πλέγμα χωρίς να τον προλάβει κανείς. 

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και θα υπάρξουν κυρώσεις.