Ολοκληρωτική νίκη για Lomachenko και ενοποίηση των τίτλων (Video)

Ο Vasil Lomachenko συνέχισε την νικηφόρα του πορεία και επικράτησε επιβλητικά επί του Jose Pedraza τα ξημερώματα.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Loma μετά από την εγχείρηση στην οποία είχε επιβληθεί προ επταμήνου και ο Ουκρανός ξεκίνησε τον αγώνα συντηρητικά, επιχειρώντας μακρινά jab και χωρίς να πετυχαίνει κάτι σημαντικό με τον Pedrassa να απαντάει με παρόμοιο τρόπο.

Ο Pedraza κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα, διατηρώντας έναν καλό ρυθμό αλλά ο Lomachenko βρισκόταν μπροστά στο σκορ, κερδίζοντας σημεία με το αριστερό του ίσιο. O Pedrassa είχε καλές στιγμές στον αγώνα και βρήκε στόχο με μερικά body shots τα οποία όμως δεν φάνηκαν να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Ουκρανό.

Ο Lomachenko ανέβασε τους ρυθμούς του μετά τον 9ο γύρο, στον οποίο είχε και την πρώτη πραγματικά απειλητική του στιγμή όταν πέρασε ένα αριστερό uppercut που ταρακούνησε τον αντίπαλό του λίγο πριν το καμπανάκι της λήξης.

Ο 10ος γύρος είδε τον Pedraza να βρίσκει και πάλι ρυθμό και να συνεχίζει να βρίσκει στόχο με χτυπήματα στο σώμα ενώ είχε επιτυχία και με μερικά jab και counter που πέρασαν την άμυνα του Loma.

Ο 11ος γύρος ήταν και ο καλύτερος του Lomachenko καθώς κατάφερε να πετύχει 2 knockdown χρησιμοποιώντας τις γνωστές εναλλαγές γωνιών του καθώς περνούσε συνδυασμούς από uppercut και ίσια χτυπήματα στην κοντινή απόσταση. Ο Pedraza κατάφερε να σηκωθεί και τις δύο φορές και ο 12ος γύρος βρήκε τους δύο αθλητές να τελειώνουν τον αγώνα επιθετικά.

Με την νίκη του ο Lomachenko ενοποίησε τους τίτλους της WBO και WBA ενώ στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ζήτησε τον αήττητο Mikey Garcia.