Ολοκληρωτική επικράτηση και TKO για τον Donald Cerrone (Video)

O Donald Cerrone δεν άφησε περιθώρια στον νεαρό Alexander Hernandez στην μεταξύ τους αναμέτρηση καθώς σημείωσε μια από τις πιο πετυχημένες του εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό.

Ο Hernandez ξεκίνησε τον αγώνα επιθετικά και πέρασε ένα uppercut που προβλημάτισε τον Cowboy ο οποίος επιχείρησε άμεσα takedown. Ο Hernandez κατάφερε να σηκωθεί και δέχτηκε ένα δεξί ίσιο πριν αντεπιτεθεί με βαριά χτυπήματα. O Cerrone βρήκε στόχο με ένα ακόμα δεξί ίσιο και οι δύο αθλητές ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή χτυπημάτων με τον Cerrone να σημειώνει πιο εύστοχα χτυπήματα. Ο Cowboy πέρασε ένα high kick με τον Hernandez να αιμορραγεί στο πρόσωπο αλλά να συνεχίζει να πιέζει. Ακόμα ένας συνδυασμός του Cerrone φάνηκε να προβληματίζει τον Hernandez πριν το τέλος του γύρου.

Ο δεύτερος γύρος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Cerrone να βρίσκει συνεχώς στόχο και τον Hernandez να προσπαθεί να εισέλθει στην κοντινή απόσταση. Ένα λάκτισμα στο σώμα του Hernandez βρήκε στόχο για τον Cerrone ο οποίος ακολούθησε με γόνατα και αγκώνες. Οι δύο αθλητές βρέθηκαν στην μέση απόσταση προτού ο Cowboy περάσει ένα head kick που έστειλε τον Hernandez στο καναβάτσο. Ο Cerrone ακολούθησε με gnp και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα μετά από λίγο.