Ολοκληρωτική επικράτηση και πνιγμός στον 4ο γύρο για Nurmagomedov (Περιγραφή αγώνα)

1ος γύρος

Ο MacGregor κινείται προς τον Nurmagomedov o οποίος κινείται κυκλικά. Single leg για τον Nurmagomedov αλλά ο MacGregor αμύνεται με sprawl. O Khabib έχει πιάσει το πόδι του Ιρλανδού ο οποίος προσπαθεί να σταθεί αλλά ο Khabib καταφέρνει να τον τραβήξει στο έδαφος. Ο Khabib κολλάει τον Macgregor στο πλέγμα και κλείνει τα πόδια του Notorious σε τρίγωνο. Λίγα πράγματα από τον Khabib ο οποίος έχει τον πλήρη έλεγχο αλλά δεν έχει επιχειρήσει χτυπήματα ενώ ο Conor προσπαθεί να σηκωθεί στα πόδια του. O Khabib περνάει στην half guard και ο MacGregor προσπαθεί να χτυπήσει με την παλάμη του. Τέλος του γύρου.

2ος γύρος

Ο MacGregor επιχειρεί λακτίσματα ενάντια στον αντίπαλό του και ένα ιπτάμενο γόνατα που δεν βρίσκει στόχο. Βαρύ δεξί από τον Nurmagomedov στέλνει τον Notorious στιγμιαία στο καναβάτσο. Ο Mac σηκώνεται και μετά από ένα σύντομο brawl ο Khabib τον στέλνει στο καναβάτσο με ένα double leg. Side Control από τον Nurmagomedov ο οποίος περνάει στην full mount. Ο MacGregor καταφέρνει να τον βάλει στην full guard αλλά ο Khabib σηκώνεται και περνάει βαριά χτυπήματα στο κεφάλι του Ιρλανδού. Ο Nurmagomedov είναι πλέον όρθιος και φαίνεται να ψάχνει το ΚΟ σε κάθε χτύπημα. Ο Khabib κατεβαίνει στο έδαφος και και στον πλευρικό έλεγχο ενώ στην συνέχεια φαίνεται να επιχειρεί μια Kimura. Ο Mcgregor κάθεται με την πλάτη στο πλέγμα και εν τέλει καταφέρνει να σηκωθεί αλλά ο Nurmagomedov τον κρατάει εκεί μέχρι το τέλος του γύρου.

3ος γύρος

Οι δύο αθλητές έρχονται στο κέντρο του κλουβιού και ο McGregor επιχειρεί μερικά μακρινά χτυπήματα με τα χέρια. Uppercut για τον Ιρλανδό και ο Nurmagomedov απαντάει με ένα αριστερό κροσέ. Double leg από τον Khabib αλλά ο McGregor αμύνεται. Clinch από τον Nurmagomedov με τον Conor να σπρώχνει τα χέρια του αντιπάλου του πριν δεχτεί ένα διπλό jab. Ακόμα ένα clinch από τον Khabib ο οποίος κολλάει τον MacGregor στο πλέγμα χωρίς να καταφέρει κάτι σημαντικό.

4ος γύρος

Μακρινό jab από τον Mcgregor. Double leg από τον Khabib που κολλάει τον MacGregor στο πλέγμα. Ο McGregor προσπαθεί να σηκωθεί αλλά δίνει την πλάτη του στον Khabib ο οποίος αμέσως επιχειρεί να την πάρει. Ο McGregor καταφέρνει να γυρίσει και ο Khabib επιχειρεί arm-triangle choke αλλά το εγκαταλείπει. Ο Khabib περνάει χτυπήματα και o Conor γυρνάει την πλάτη του. Ο Khabib ασφαλίζει ένα rear naked choke και τελειώνει τον αγώνα. Υπάρχει μεγάλη ένταση καθώς ο Khabib φαίνεται να είπε κάτι στον Conor και στην συνέχεια έτρεξε για να επιτεθεί σε κάποιον από την γωνία του.

Περισσότερα σε λίγο.