Νίκη με ΚΟ στον δεύτερο γύρο για τον «Super» Sage Northcutt (Video)

Ο Sage Northcutt κατάφερε να πετύχει ΚΟ επί του Zack Ottow και επέκτεινε το ρεκόρ του σε 11-2 στο χθεσινό UFC Fight Night.

Ο νεαρός αθλητής της American Top Team βρέθηκε στο καναβάτσο στην αρχή του πρώτου γύρου όταν ένα βαρύ χτύπημα του Ottow τον έστειλε στο καναβάτσο. Ο Ottow βρέθηκε στην half-guard του Northcutt και πέρασε κάποια χτυπήματα ενώ στην συνέχεια επιχείρησε και μια γκιλοτίνα χωρίς επιτυχία. Ο Nortcutt κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ένα takedown του αντιπάλου του, επιχειρώντας μια γκιλοτίνα χωρίς αποτέλεσμα.

Στον δεύτερο γύρο, ο Ottow και πάλι κατάφερε να οδηγήσει τον Northcutt στο έδαφος μετά από ένα takedown αλλά ο Sage σηκώθηκε γρήγορα και πέτυχε ένα γόνατο που φάνηκε να πονάει τον αντίπαλό του. Ο Ottow προσπάθησε ακόμα ένα takedown χωρίς επιτυχία και έσπρωξε τον Northcutt προς το πλέγμα. Ο «Super Sage» ανέστρεψε την θέση και πέρασε βαριά γόνατα και hammerfists που ζάλισαν φανερά τον Ottow και ανάγκασαν τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα.

Το τέλος του αγώνα ΕΔΩ