Νίκη με βαρύ ΚΟ στον πρώτο γύρο για τον Daniel Cormier (VIDEO)

Ο Daniel Cormier πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και έγινε πρωταθλητής δύο κατηγοριών μετά την νίκη του επί του Stipe Miocic.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Miocic να προσπαθεί να κλείσει την απόσταση και τον DC να επιχειρεί να εμπλακεί σε κοντινές ανταλλαγές. Οι δύο αθλητές βρέθηκαν να παλεύουν κόντρα στο πλέγμα και αντάλλαξαν μερικά κοντινά χτυπήματα με τον Miocic να δέχεται παρατήρηση καθώς έβρισκε τον DC στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι δύο αθλητές άνοιξαν την μεταξύ τους απόσταση και αμφότεροι βρήκαν στόχο με μερικά χτυπήματα πριν ο Cormier επιχειρήσει να κολλήσει τον Miocic στο πλέγμα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σημαντικό.

Στην συνέχεια,  DC βρήκε στόχο με ένα βαρύ αριστερό-δεξί ίσιο που ταρακούνησε τον πρωταθλητή αλλά λίγο αργότερα δέχτηκε παρατήρηση για eye poke. Ο Miocic δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αναρρώσει και οι δύο μαχητές ενεπλάκησαν σε μια έντονη ανταλλαγή χτυπημάτων κοντά στο κέντρο του κλουβιού πριν πιαστούν στο clinch. Ο Cormier κατάφερε να περάσει ένα βαρύ δεξί αγκώνα που έστειλε τον Miocic στο καναβάτσο. Ο DC ακολούθησε και τελείωσε τον αγώνα μετά από ground and pound που ανάγκασε τον διαιτητή να σταματήσει άμεσα τον αγώνα.

Με αυτήν του την νίκη, ο Cormier γίνεται ο δεύτερος μαχητής που γίνεται ενεργός πρωταθλητής δύο κατηγοριών μετά τον Conor Mcgregor.