Νίκη και ΤΚΟ για τον Γιάννη Συμεωνίδη επί του Αλέξη Ναστούλη στο χθεσινό Cage Survivor

Γράφει ο Βασίλης Νικολακόπουλος.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης επικράτησε επί του Αλέξη Ναστούλη στο main event του χθεσινού Cage Survivor.

Ο νεαρός αθλητής του EFL Academy κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα με ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο και να επεκτείνει το ρεκόρ του σε 2-0.

Η περιγραφή του αγώνα:

Οι 2 αθλητές συναντιούνται στο κέντρο του κλουβιού. Ο Ναστούλης δουλεύει με τα χτυπήματα του και οδηγεί τον Συμεωνίδη, με τον τελευταίο να ανατρέπει την θέση και να οδηγεί την μάχη στο πάτωμα.
Ο Ναστούλης επιχειρεί μια γκιλοτίνα αλλά σε λίγο την χρησιμοποιεί για να σηκωθεί στα πόδια του. Ο Συμεωνίδης το οδηγεί ξανά στο πάτωμα και πάλι ο Ναστούλης σηκώνεται. Μετά από μια μικρή ανταλλαγή ο Συμεωνίδης οδηγεί την μάχη στο πάτωμα για άλλη μια φορά. Οι 2 αθλητές παλεύουν στην clinch στο πλέγμα όπου ο Συμεωνίδης χτυπάει τον Ναστουλη χαμηλά με ένα γόνατο. Ή δράση σταματάει για λίγο.
Η μάχη ξαναρχίζει και ο Ναστούλης κλείνει τον Συμεωνίδη στο πλέγμα και καταφέρνει καθαρά χτυπήματα στο σώμα. Ο Συμεωνίδης φαίνεται απτόητος και τώρα αυτός χτυπάει τον Ναστούλη, που αρχίζει να δείχνει σημάδια κούρασης. Μία μικρή επίθεση από τον Ναστούλη και ο πρώτος γύρος τελειώνει.
10-9 Συμεωνίδης

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με τον Συμεωνίδη να δείχνει πιο φρέσκος. Ο Ναστούλης φαίνεται εμφανέστατα κουρασμένος και διστακτικός στις ενέργειες του. Παρόλα αυτά έχει τις στιγμές του στο όρθιο κομμάτι. Ο Συμεωνίδης φαίνεται όλο και πιο άνετος στο να παίζει το παιχνίδι του Ναστούλη ώσπου οδηγεί την μάχη στο πλέγμα και σε λίγο και στο πάτωμα.
Ο Ναστούλης επιχειρεί ένα leglock αλλά ο Συμεωνίδης γυρνάει και παίρνει mount όπου με βαρύ Ground and pound τελειώνει το παιχνίδι με ΚΟ.
Ο Ναστούλης παραμένει στο πάτωμα ενώ δέχεται βοήθεια από την ιατρική ομάδα.