Νίκη για Μάρκου ενάντια στον Mendez

Ο Φλοριάν Μάρκου κατάφερε να επικρατήσει επί του Wilson Mendez σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αγώνα.

Ο Mendez ξεκίνησε τον αγώνα πολύ επιθετικά και πίεσε τον Μάρκου στην κοντινή απόσταση καθώς οι δύο παίκτες αντάλλαζαν κοντινά κροσέ. Ο Μάρκου απαντούσε στην επιθετικότητα του αντιπάλου του με τον ίδιο τρόπο μέχρι που εν τέλει κατάφερε να περάσει ένα αριστερό κροσέ που έστειλε τον Mendez στο καναβάτσο με τον διαιτητή να ξεκινάει το μέτρημα.

O Mάρκου συνέχισε να πιέζει για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να τελειώσει τον αγώνα καταφέρνοντας έτσι να πετύχει και δεύτερο νοκντάουν μισό λεπτό αργότερα, με τον διαιτητή να μετράει και πάλι τον Mendez.

Ο δεύτερο γύρος εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο καθώς οι δύο μαχητές συνέχιζαν να ανταλλάζουν κοντινά χτυπήματα και συχνά να καταλήγουν στο clinch. O Μάρκου παραπονέθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα στον διαιτητή, εξαιτίας της τάσης του αντιπάλου του να τον κρατάει με τα δύο χέρια στο clinch ενώ φάνηκε επίσης να αναφέρει πως δέχτηκε και κάποια κουτουλιά.

Ο ρυθμός συνεχίστηκε στο ίδιο μέτρο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον αγώνα να μετατρέπεται σε βίαιο brawl στα τελευταία λεπτά.

Με αυτήν του την νίκη ο Μάρκου επεκτείνει το σερί που διατηρεί τα τελευταία χρόνια σε kickboxing και ΜΜΑ. Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε και ο Γιώργος Γιαννακίδης ο οποίος σημείωσε επίσης νίκη ενάντια στον αντίπαλό του.