Νίκη για Κακουμπάβα στην Εσθονία

Photo: Studio Karteris

Ο Μελέτης Κακουμπάβας επικράτησε επί του Maxim Spodarenko με ομόφωνη απόφαση πριν από λίγο στην Εσθονία.

Ο Κακουμπάβας ξεκίνησε τον αγώνα πιέζοντας κυρίως με δεξιά λακτίσματα και με το αριστερό hook-δεξί low kick καθώς έκοβε το ρίνγκ και προσπαθούσε να κλείσει τον αντίπαλό του σε κάποια γωνία. Ο Spodarenko αρκέστηκε σε παθητική στάση με τον Kακουμπάβα να παίρνει το κέντρο του ρίνγκ νωρίς και να διατηρεί τον έλεγχο μέχρι το τέλος του γύρου.

Ο δεύτερος γύρος είδε τον Spodarenko να κινείται γύρω από τον Έλληνα striker, o οποίος προτιμούσε να κόβει τις γωνίες διαφυγής του αντιπάλου του καθώς έψαχνε την ευκαιρία να περάσει κάποιο συνδυασμό ή μονό χτύπημα. Ο Spodarenko επιχείρησε αρκετά jab και χαμηλά λακτίσματα καθώς κινείτο κυκλικά χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι δύο μαχητές αντάλλαξαν μερικά χτυπήματα μέχρι το τέλος του γύρου με τον Κακουμπάβα να έχει την υπεροχή στις κοντινές αποστάσεις και τον Spodarenko να προσπαθεί να μαζέψει σημεία χρησιμοποιώντας counter μετά από τις επιθέσεις του «Nightmare».

O τελευταίος γύρος περιλάμβανε και πάλι αρκετές ανταλλαγές με τον Κακουμπάβα να ανεβάζει ρυθμούς αυξάνοντας την δύναμη στα χτυπήματά του και τον Spodarenko να προσπαθεί, όπως και στον δεύτερο, να μαζέψει σημεία με counter. O αγώνας τελείωσε μετά από μερικά κοντινά brawl και οι κριτές απένειμαν την ομόφωνη απόφαση στον Κακουμπάβα.

Αναμένονται βίντεο του αγώνα σύντομα.