Μπούκης εναντίον Raymond Daniels στο Bellator Kickboxing

O Γιάννης Μπούκης θα αντιμετωπίσει τον δυσκολότερο αντίπαλο της καριέρας του στις 9 Δεκεμβρίου στην διοργάνωση Bellator Kickboxing.

Ο Raymond Daniels θεωρείται ένας από τους κορυφαίους kickboxer παγκοσμίως και έχει αγωνιστεί και για τον τίτλο του πρωταθλητή του Glory, ενώ οι τρείς ήττες της επαγγελματικής του καριέρας έχουν έρθει από 2 κορυφαία ονόματα του χώρου, τον Nieky Holzken (2) και τον Joseph Valtellini.

Ο Daniels ξεκίνησε την πορεία του στα μαχητικά αθλήματα από το point fighting (έχει αντιμετωπίσει και τον  και αυτό είναι έκδηλο στον τρόπο που αγωνίζεται καθώς έχει ενσωματώσει στο παιχνίδι του πολλές γυριστές και πλάγιες κλωτσιές ενώ πολύ συχνά χρησιμοποιεί και εναέρια χτυπήματα. Ένα τρανταχτό παράδειγμα του επιπέδου των λακτισμάτων του είναι και το ΚΟ που πέτυχε στο Glory ενάντια στον Oliveira.

O Daniels έχει καταφέρει να εξουδετερώσει αρκετά εύκολα τους περισσότερους αντιπάλους του μέχρι αυτήν την στιγμή, ενώ έχει πετύχει πολλά ΚΟ μετά από γυριστή κλωτσιά στο συκώτι, μια κίνηση που αποτελεί και σήμα κατατεθέν του. To μαχητικό του στυλ διακρίνεται από συνεχή πίεση ενώ στις μακρινές αποστάσεις είναι πιθανότατα ο πιο επικίνδυνος kickboxer στην κατηγορία του.

Έχει πετύχει 5 συνεχόμενες νίκες και αυτήν την στιγμή διατηρεί τον τίτλο του πρωταθλητή του Bellator Kickboxing. Ο Μπούκης προέρχεται και αυτός από νίκη στο τελευταίο Gods of War και οι τελευταίες του εμφανίσεις άνοιξαν την πόρτα για τον αγώνα τις 9ης Δεκεμβρίου.