Με τον Daniel Cormier ζήτησε να αγωνιστεί ο Nick Diaz

Παρά τις κατηγορίες για ενδοοικιακή βία που τον βαραίνουν, ο Nick Diaz συνεχίζει να δηλώνει πως πρόκειται να αγωνιστεί εντός του 2019.

Ο μαχητής από το Stockton της Καλιφόρνια είχε μιλήσει στο TMZ νωρίτερα εντός της εβδομάδος και είχε φανεί πρόθυμος να αγωνιστεί ενάντια στον GSP για δεύτερη φορά.

Χθες το βράδυ, μέσω μια ανάρτησής του στο twitter εξέφρασε την δυσφορία του για τον αγώνα μεταξύ του Daniel Cormier και του Brock Lesnar και ζήτησε από τον Dana White να πάρει την θέση του αστέρα του WWE.

Σιχάθηκα με όλες αυτές τις μ@@@κίες για τον «Πιο Κακό Άνδρα στον Πλανήτη»(Baddest man on the planet). Θα παίξω για οποιονδήποτε τίτλο σε οποιοδήποτε βάρος. Το UFC θέλει να κάνει μ@@@κισμένους αγώνες με τύπους που αγωνίζονται άθλια και παίζουν θέατρο. Ο DC θα κοίταζε από την άλλη αν αγωνιζόταν με τον Anderson Silva με τον τρόπο που έκανα εγώ και προτίμησε να παλέψει μαζί του για πέντε γύρους αλλά και πάλι παραλίγο να χάσει με ΚΟ αν και ο Silva είχε μόνο 2 ή τρεις βδομάδες προετοιμασία. Ο Dana White θα έπρεπε να δώσει τον αγώνα σε μένα αντί για τον «κλέφτη» Brock Lesnar. Δεν έχω τίποτα προσωπικό και αγαπάω τον DC αλλά δεν μου αρέσει αυτό που κάνει. Νιώθω ντροπή για αυτόν και για το άθλημα. 

Ξεκίνησα να κάνω ΜΜΑ επειδή δεν είναι WWE και ποτέ δεν έπαιξα γ@@@ένο θέατρο, είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί θέλουν να δουν έναν πραγματικό αγώνα. 

Ο ημερομηνία επιστροφής του Diaz είναι άγνωστη ενώ ο Cormier είναι πιθανό να υπερασπιστεί τον τίτλο της lhw κατηγορίας προτού αγωνιστεί με τον Brock Lesnar στον τελευταίο του αγώνα.